Money Makeover Forløbet 2022

 

Hvis du har lyst til at få 100% styr på din økonomi,
så vil jeg elske at guide dig hele vejen igennem
Money Makeover Forløbet

 

 

 

”Money Makeover Forløbet” er et online forløb, hvor du får det fulde overblik over din økonomi, så du kan få flere penge på kontoen til dét du drømmer om.

 

 

 

Kan du genkende det her?

 • Du vil have mest muligt ud af dine penge – men aner ikke, hvor du skal starte.
 • Du vil være på forkant – men føler dig tit bagud.
 • Du vil have mere luft i hverdagsøkonomien – så der også er råd til at have det sjovt.
 • Du vil have overblik - i stedet for at det bare smutter.
 • Du giver hurtigt op, når det kommer til din økonomi – fordi det virker total uoverskueligt.

 

 

 

 

 

Hvad siger andre?

 

Jeg har tidligere afholdt live-kurser, hvor indholdet var noget mere begrænset end du får i onlinekurset ”Money Makeover Forløbet”. Her er et par udtalelser fra mine tidligere kursister:

 

 

 

 

 

 

 

 

De store fordele ved onlinekurset ”Money Makeover Forløbet” er:

 • Du skal ikke møde op i et kursuslokale en fast aften i flere måneder – du kan klare det hele hjemme fra sofaen eller køkkenbordet.
 • Du får min support hele vejen igennem forløbet – via mail som jeg besvarer inden for 48 timer på alle hverdage.
 • Du er aldrig alene i forløbet – du kan til enhver tid igennem hele forløbets periode stille mig spørgsmål via mail. 
 • Du kan tage modulerne, når det passer dig – de bliver frigivet hver mandag, og du får besked via mail.
 • Du har evighedsadgang til alle moduler og samtlige lektioner efter forløbet af slut. 

 

 

 

 

 

 

På ”Money Makeover Forløbet” lærer du:

MODUL 1: Dine Penge

 • Hvorfor følelser påvirker alt i din økonomi.
 • Hvorfor ansvar betyder alt for din økonomi.
 • Hvad der er rigtigt for andre er ikke nødvendigvis rigtigt for dig.
 • Hvad betyder økonomisk frihed egentlig?

MODUL 2: Dit Budget

 • Hvad betyder budgettet for din økonomi.
 • Sådan laver du dit budget – skridt for skridt.
 • Sådan undgår du at komme galt afsted med dit budget.
 • Sådan automatisere du din økonomi, så du kan lave andre ting.

MODUL 3: Din Opsparing

 • Sådan kommer du (for alvor) i gang med din økonomi.
 • Hvordan du undgår at bruge din opsparing – før du har lyst.
 • Sådan sparer du op uden og mærke det – og andre tips til en solid opsparing.
 • Opsparingen du SKAL have.

MODUL 4: Dine Lån

 • Hvad du skal være opmærksom på, når du låner.
 • Sådan undgår du grimme overraskelser.
 • Hvad du gør, hvis du ikke kan betale.
 • Alt det med småt.

MODUL 5: Dit Økonomiske Liv

 • Sådan kan forholdet til din bank også være.
 • Sådan får du fællesøkonomi til at virke for dig.
 • Slut fred med SKAT.
 • Din økonomiske evighedskalender.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er din underviser – Carina Svendsen?

  

Jeg hedder Carina Svendsen og ejer Kend Dine Penge ApS.

 

Det er mig, der kommer til at tage dig igennem "Money Makeover Forløbet", så du også kan få overblik over din økonomi og begynde at indrette den, så din økonomi passer til lige præcis dit liv.

 

Jeg ved, hvad jeg taler om, for mig eget liv har bestemt ikke været perfekt, når det kom til økonomi. Jeg har prøvet at stå med en skattegæld på kr. 180.000, da jeg var yngre. Stævningsmanden har også ringet på hos mig, da jeg var nødt til at lukke et firma ned. Så jeg ved, hvordan det føles, når det hele bare bliver alt for meget, og løsningen er umulig at få øje på.

 

Da jeg først opdagede, hvor afgørende påvirkning vores følelser har på vores økonomi, begyndte jeg at arbejde med mit eget syn på penge. Jeg var fast besluttet på, at en stor gæld ikke skulle ødelægge min økonomi for altid, for det var slet, slet ikke sådan jeg havde forestillet mig, at jeg skulle leve mit liv. Jeg havde ikke lyst til at min økonomi skulle holde mig tilbage for at opleve de ting, som jeg drømte om.

 

Og det er lige præcis dén rejse og de mange erfaringer jeg fik med mig undervejs, krydret med mere end 10 år i inkassobranchen, som gør jeg i dag kan tale om penge og økonomi på et niveau, som trænger ind til folk på en helt ny måde.

 

Vores syn på vores penge og vores forhold til vores økonomi trænger i den grad til at få pudset brillerne. Det er en forældet måde at betragte tingene på, hvor det ofte handler om at samle sammen og håbe, at det er nok til at overleve. Så undervejs glemmer vi at leve, virkelig leve, og nyde vores liv - sammen med vores penge og vores økonomi.

 

 

 

 

 

 

Hvordan foregår det?

For mange af os er vores økonomi en privat sag. Derfor er der heller ingen Facebook gruppe, du skal meldes ind i for at deltage i forløbet. Til gengæld har du mig med på sidelinjen hele vejen, så du er ikke alene. Her har du alle de praktiske oplysninger om forløbet, som jeg glæder mig vanvittig meget til at åbne dørene til d. 3. januar 2022. Og bare rolig, vi starter stille og roligt op, så alle kan være med.

 

Perioden

Money Makeover Forløbet kører i 6 uger fra d. 3. januar 2022 - 11. februar 2022.

 

Indhold

Forløbet består af 5 moduler og hvert modul indeholder lektioner med korte konkrete videoer, som er nemme at overskue. Hver mandag bliver det næste modul frigivet, så du har god tid til at gennemføre hvert modul. 

  

Min support

For at sikre, at du får det optimale ud af forløbet, har du - igennem hele forløbets periode - mulighed for at stille mig spørgsmål via mail. Jeg besvarer dine mails inden for max. 48 timer, så du aldrig behøver at gå i stå eller vente.

 

Max. 50 deltagere

Fordi jeg følger alle deltagere tæt og står klar med min support via mail i hele forløbets periode, så er der et begrænset antal deltagere på 50 personer. Hvis du kan mærke, at forløbet er noget for dig, så vil jeg varmt anbefale dig at tilmelde dig nu for at sikre dig din online plads på forløbet.

  

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål & svar

 

Du har adgang til materialet for evigt. Det betyder, at du kan gå ind og se det, lige når det passer dig – igen og igen.

Nix – du kan gennemgå moduler og lektioner lige præcis, når det passer dig – uanset hvor du er.

Du skal bare have adgang til en skærm og internettet for at deltage. Det kan være en god idé at have programmet ”Excel” på din computer – eller et andet program, der kan åbne Excel, men det er ikke et krav for at du kan gennemføre onlinekurset.

Nej – det behøver du overhovedet ikke.

Du tilmelder dig forløbet – enten via engangsbetaling eller ratebetaling. Når din betaling er gået igennem modtager du mail fra mig med adgangsoplysninger, så du kan komme i gang forløbet lige så snart dørene åbner d. 3. januar 2022.

 

Forløbet består af 5 moduler med lektioner under hvert modul. En lektion indeholder enten en video, en fil eller begge dele. Alt sammen noget som du kan åbne via din computer.

 

Du har evighedsadgang til materialet når først du har købt adgang, så du kan altid gå tilbage til materialet igen og igen efter behov.

Nej - du får adgang til modulerne løbende. Hvert modul bliver frigivet hver mandag, og du får besked både via mail, så du ikke selv behøver at sidde og holde øje.

Money Makeover Forløbet varer i 6 uger, hvor du har min support via mail, som jeg besvarer inden for max. 48 timer på alle hverdage. Du er aldrig alene.

Ja – det kan du tro. I løbet af de 6 uger som forløbet varer, kan du sende mig alle de mails med spørgsmål, som du har brug for. Det kan også være, at der er noget, som du gerne vil have min mening om i forhold til din økonomi. Ingen spørgsmål er for små eller store eller skøre, så benyt dig endelig af muligheden, hvis du får brug for det.

 

 

Hvad koster det?

Prisen for samtlige moduler og lektioner inkl. min support via mail igennem hele forløbet:

 

Money Makeover Forløbet => 2.995 kroner 

 

Jeg vil gerne betale beløbet på 2.995 kroner med det samme

 

>> Betal 2.995 kroner <<