Money Makeover Forløbet

 

Hvis du har lyst til at få 100% styr på din økonomi,
så vil jeg elske at guide dig hele vejen igennem
Money Makeover Forløbet

 

 

 

”Money Makeover Forløbet” er et onlinekursus, hvor du får det fulde overblik over din økonomi, så du kan få flere penge på kontoen til dét du drømmer om.

 

 

 

Kan du genkende det her?

 • Du vil have mest muligt ud af dine penge – men aner ikke, hvor du skal starte.
 • Du vil være på forkant – men føler dig tit bagud.
 • Du vil have mere luft i hverdagsøkonomien – så der også er råd til at have det sjovt.
 • Du vil have overblik - i stedet for at det bare smutter.
 • Du giver hurtigt op, når det kommer til din økonomi – fordi det virker total uoverskueligt.

 

 

 

 

 

Hvad siger andre?

 

Jeg har tidligere afholdt live-kurser, hvor indholdet var noget mere begrænset end du får i onlinekurset ”Money Makeover Forløbet”. Her er et par udtalelser fra mine tidligere kursister:

 

 

 

 

 

 

 

 

De store fordele ved onlinekurset ”Money Makeover Forløbet” er:

 • Du skal ikke møde op i et kursuslokale en fast aften i flere måneder – du kan klare det hele hjemme fra sofaen eller køkkenbordet.
 • Du får min support hele vejen igennem forløbet – via løbende LIVE online møder i lukket Facebook gruppe med mig, hvor du kan stille spørgsmål.
 • Du er aldrig alene i forløbet – det gør det meget nemmere for dig at komme i mål, når du gør det sammen med andre på forløbet. 
 • Du kan tage modulerne, når det passer dig – de bliver frigivet løbende og du får besked via mail og i den lukkede Facebook gruppe.
 • Du har evighedsadgang til alle moduler og samtlige lektioner efter forløbet af slut. 

 

 

 

 

 

 

På ”Money Makeover Forløbet” lærer du:

MODUL 1: Dine Penge

 • Hvorfor følelser påvirker alt i din økonomi.
 • Hvorfor ansvar betyder alt for din økonomi.
 • Hvad der er rigtigt for andre er ikke nødvendigvis rigtigt for dig.
 • Hvad betyder økonomisk frihed egentlig?

MODUL 2: Dit Budget

 • Hvad betyder budgettet for din økonomi.
 • Sådan laver du dit budget – skridt for skridt.
 • Sådan undgår du at komme galt afsted med dit budget.
 • Sådan automatisere du din økonomi, så du kan lave andre ting.

MODUL 3: Din Opsparing

 • Sådan kommer du (for alvor) i gang med din økonomi.
 • Hvordan du undgår at bruge din opsparing – før du har lyst.
 • Sådan sparer du op uden og mærke det – og andre tips til en solid opsparing.
 • Opsparingen du SKAL have.

MODUL 4: Dine Lån

 • Hvad du skal være opmærksom på, når du låner.
 • Sådan undgår du grimme overraskelser.
 • Hvad du gør, hvis du ikke kan betale.
 • Alt det med småt.

MODUL 5: Dit Økonomiske Liv

 • Sådan kan forholdet til din bank også være.
 • Sådan får du fællesøkonomi til at virke for dig.
 • Slut fred med SKAT.
 • Din økonomiske evighedskalender.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er din underviser – Carina Svendsen?

  

Jeg hedder Carina Svendsen og ejer Kend Dine Penge ApS.

 

Det er mig, der kommer til at tage dig igennem "Money Makeover Forløbet", så du også kan få overblik over din økonomi og begynde at indrette den, så din økonomi passer til lige præcis dit liv.

 

Jeg ved, hvad jeg taler om, for mig eget liv har bestemt ikke været perfekt, når det kom til økonomi. Jeg har prøvet at stå med en skattegæld på kr. 180.000, da jeg var yngre. Stævningsmanden har også ringet på hos mig, da jeg var nødt til at lukke et firma ned. Så jeg ved, hvordan det føles, når det hele bare bliver alt for meget, og løsningen er umulig at få øje på.

 

Da jeg først opdagede, hvor afgørende påvirkning vores følelser har på vores økonomi, begyndte jeg at arbejde med mit eget syn på penge. Jeg var fast besluttet på, at en stor gæld ikke skulle ødelægge min økonomi for altid, for det var slet, slet ikke sådan jeg havde forestillet mig, at jeg skulle leve mit liv. Jeg havde ikke lyst til at min økonomi skulle holde mig tilbage for at opleve de ting, som jeg drømte om.

 

Og det er lige præcis dén rejse og de mange erfaringer jeg fik med mig undervejs, krydret med mere end 10 år i inkassobranchen, som gør jeg i dag kan tale om penge og økonomi på et niveau, som trænger ind til folk på en helt ny måde.

 

Vores syn på vores penge og vores forhold til vores økonomi trænger i den grad til at få pudset brillerne. Det er en forældet måde at betragte tingene på, hvor det ofte handler om at samle sammen og håbe, at det er nok til at overleve. Så undervejs glemmer vi at leve, virkelig leve, og nyde vores liv - sammen med vores penge og vores økonomi.

 

 

 

 

 

 

Hvordan foregår det?

Det er første gang, at Money Makeover Forløbet kører med mig på sidelinjen hele vejen, og jeg glæder mig SÅ meget til at følge alle deltagerne i mål.

 

Perioden

Money Makeover Forløbet kører i 3 måneder fra d. 1. september 2020 - 30. november 2020.

 

Indhold

Forløbet består af 5 moduler og hvert modul indeholder lektioner med korte konkrete videoer, som er nemme at overskue. Hver 14. dag bliver det næste modul frigivet, så du har god tid til at gennemføre hvert modul. 

  

Online møder med mig

For at sikre, at du får det optimale ud af forløbet, vil der være online møder med mig igennem hele forløbet. På online møderne kan du stille alle dine spørgsmål og få svar med det samme. Datoer for alle online møderne meldes ud ved forløbets start, så du kan sætte tid af til dem. Hvis du ikke kan deltage i et online møde, så kan du være helt rolig - du får nemlig adgang til replay af video med spørgsmål og svar fra de andre deltagere, som kan være meget nyttige for dig at høre. På den måde går du ikke glip af noget.

 

Max. 50 deltagere

Det er vigtigt for mig at alle for det optimale ud af forløbet. Da det er første gang, at jeg følger alle deltagerne tæt på forløbet, har jeg valgt at begrænse antal deltagere denne her gang til max. 50 deltagere.

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål & svar

 

Du har adgang til materialet for evigt. Det betyder, at du kan gå ind og se det, lige når det passer dig – igen og igen.

Nix – du kan gennemgå moduler og lektioner lige præcis, når det passer dig – uanset hvor du er.

Du skal bare have adgang til en skærm og internettet for at deltage. Det kan være en god idé at have programmet ”Excel” på din computer – eller et andet program, der kan åbne Excel, men det er ikke et krav for at du kan gennemføre onlinekurset.

Nej – det behøver du overhovedet ikke.

Du tilmelder dig onlinekurset – enten via engangsbetaling eller ratebetaling. Når din betaling er gået igennem modtager du mail fra mig med adgangsoplysninger, så du kan komme i gang med onlinekurset med det samme.

 

Onlinekurset består af 5 moduler med lektioner under hvert modul. En lektion indeholder enten en video, en fil eller begge dele. Alt sammen noget som du kan åbne via din computer.

 

Du har evighedsadgang til materialet når først du har købt adgang, så du kan altid gå tilbage til materialet igen og igen efter behov.

Nej - du får adgang til modulerne løbende, så du kan følge med via den lukkede Facebook gruppe og de løbende online møder med mig, hvor du kan stille spørgsmål. Hvert modul bliver frigivet med ca. 14 dages mellemrum, og du får besked både via mail og i den lukkede Facebook gruppe.

Money Makeover Forløbet varer i 3 måneder, hvor du har min support via de løbende online møder og støtte fra de øvrige deltagere på forløbet via den lukkede Facebook gruppe. Du er aldrig alene.

Ja – det kan du tro. I løbet af de 3 måneder som forløbet varer vil der være flere online møder med mig, hvor du kan stille alle dine spørgsmål. Hvis du bliver forhindret i at deltage i et online møde, kan du altid stille dine spørgsmål til mig inden mødet, og så svarer jeg på dem på selve online mødet, som du kan se på replay senere, når det passer dig.

 

 

Hvad koster det?

Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang eller betale i rater, hvis det passer dig bedre - prisen er den samme.

 

Money Makeover Forløbet => 2.995 kroner*

*) Prisen for samtlige moduler og lektioner inkl. LIVE online møder i lukket Facebook gruppe igennem hele forløbet. 

 

 

 

Jeg vil gerne betale beløbet på 2.995 kroner med det samme

>> Betal 2.995 kroner én gang <<

 

  

 

Jeg vil gerne betale beløbet på 2.995 kroner i rater:

Fra i dag og indtil d. 31. august 2020 => 190 kroner

1. september 2020 => 935 kroner

1. oktober 2020 => 935 kroner

1. november 2020 => 935 kroner

Samlet betaling ved ratebetaling => 2.995 kroner

 

>> Betal 2.995 kroner i rater <<

 

 Når du har betalt den første rate på 190 kroner, så bliver de næste rater trukket automatisk fra dit kort, så du skal ikke selv huske at betale dem. Du forpligter dig til at betaling af alle 4 rater på de angivne datoer, når du har betalt den første rate.