HANDELS- og LEVERINGSBETINGELSER & PERSONDATAPOLITIK

Produkter og tjenester udbydes af Kend Dine Penge ApS, Nærum Hovedgade 13, st. th., 2850 Nærum, CVR-nr. 31169151.

 

KONTAKT
Du er velkommen til at kontakte mig:
E: info@kenddinepenge.dk
T: 30 13 02 02

   

BETALING
Du kan betale med VISA, VISA Electron og MasterCard. Straks efter købet, modtager du mail med ordrebekræftelse. Hvis du har købt et digitalt produkt, vil beløbet blive hævet fra din konto, samtidig med at du modtager produktet pr. mail. Hvis du har købt ét af mine rådgivningsprodukter, vil beløbet blive hævet fra din konto, når forløbet starter.

  

BETALING I RATER
Ved nogle produkter har du mulighed for at betale i rater. Ved ratebetaling vil du betale første del af produktet ved bestilling. Dit køb er bindende, når første rate er betalt ved bestilling. De resterende rater vil fremgå på siden, hvor du godkender din bestilling. Der vil kun blive hævet de rater, som fremgår, når du godkender din bestilling. Hvis du undervejs skifter kort, vil du ved næste ratebetaling modtage en mail med et link til at opdatere dit betalingskort. Ved hver ratebetaling vil du modtage en mail med en bekræftelse på betalingen, samt beløbet jeg har hævet på dit kort. Du vil altid inden bestilling kunne se den fulde pris, som du betaler for produktet. Når din sidste rate er betalt, vil ratebetalingen ophøre, og hvis du igen på et senere tidspunkt køber et produkt hos mig, skal du på ny bestille, og udfylde kortoplysningerne. Jeg opbevarer ikke dine kortoplysninger.

  

LEVERING & REFUSION
Ved køb af sessioner, der kan splittes op er der ingen refusion for ubrugte timer. Alle timer skal være bruges senest 12 måneder efter købsdato - herefter bortfalder den resterende tid uden refusion af ubrugt tid. Sessioner med under 48 timer til afholdelse refunderes ikke. Digitale produkter leveres straks efter køb pr. mail med et link, hvor du får adgang til materialet, og der gives derfor ikke refusion for den type produkter. Ved køb af 3 måneders + årsabonnementer er der ingen refusion, da det straks efter købet gives adgang til alt tilgængeligt materiale og øvrige fordele. Ved fysiske kurser, workshops og events er tilmeldingen altid bindende og der gives ingen refusion.

  

PERSONLIGE OPLYSNINGER
Du skal afgive personlige oplysninger i form af navn, adresse og mailadresse, så jeg kan sikre mig korrekt levering af det, som du har købt hos mig. Dine personlige oplysninger bliver opbevaret fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen. Jeg benytter mig af tredjeparter (Quickpay, Epay, Bambora og Simplero) til betalingsoplysninger i forbindelse med køb. Jeg er dataansvarlig hos Kend Dine Penge ApS. Hvis du ønsker adgang til dine personlige oplysninger, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder under ”Kontakt”, hvorefter du hører fra mig hurtigst muligt. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Cookies bliver udelukkende brugt til at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv samt genkende dig, hvis du kommer ind på hjemmesiden igen, for at gøre besøget så nemt for dig som muligt. Det er vigtigt for mig at understrege, at der ikke gemmes personfølsomme oplysninger i cookies. Du vil altså altid blive bedt om at indtaste din adgangskode for at få adgang til din konto. Din mailadresse kan blive brugt i min målrettede markedsføring i nyhedsbreve og annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Hvis du ikke længere ønsker at modtage mails fra mig, kan du til enhver tid henvende dig til mig eller klikke på afmeldingslinket i bunden af mailen. Jeg opbevarer dine oplysninger så længe det er relevant og minimum i 5 år i henhold til regnskabsloven. Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København, tlf.: 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

  

RETTIGHEDER
Alle rettigheder til kurser, events samt fysiske og digitale produkter tilhører Kend Dine Penge ApS. Alle produkter er personlige, og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet.

  

PRISER & GEBYRER
Når du handler hos mig, betaler du ingen betalingsgebyrer og alle priser er inkl. moms.

 

FORTRYDELSE

Ved køb af digitale produkter, hvor der gives adgang til materialet øjeblikket, bortfalder fortrydelsesretten. Ved køb af sessioner på flere timer har du 14 dages fortrydelsesret, forudsat at vi ikke har afholdt den første session inden for 14 dage efter købet. Fortryder du køb af et rådgivningsprodukt inden 14 dage, og vi ikke har haft vores første session, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder under ”Kontakt”, og du vil straks få alle pengene tilbage. Ved tilmelding til fysiske kurser, workshops og events er tilmeldingen bindende ved køb uden fortrydelse.

   

ANSVAR
Alt indhold i produkter - såvel fysiske som digitale - er et udtryk for mine, Carina Svendsens, egne holdninger og fortolkninger til inspiration for dig. Alt indhold bruges på eget ansvar og jeg, Carina Svendsen, kan ikke holdes ansvarlig for din måde at bruge indholdet på. Det er dit eget ansvar at søge relevant og nødvendig viden og hjælp, hvis du har behov for det.

  

REKLAMATION
Hvis du mener, at du ikke har fået, hvad der stod beskrevet om produktet på hjemmesiden ved købets gennemførsel, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder under ”Kontakt”, og jeg vil straks muligt kontakte dig for videre dialog. Alle reklamationer behandles iht. Købelovens regler.

 

 OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - Online Dispute Resolution. Ved indgivelse af en klage skal du angive min e-mailadresse info@kenddinepenge.dk