Lidt om mig...

Jeg hedder Carina Svendsen og ejer Kend Dine Penge, hvor jeg hjælper mennesker med at slippe deres økonomiske bekymringerne ved at danne sig et fuldt overblik, så de får ro i maven OG kan se alle de mange muligheder, som var umulige at få øje på før.

 

Igennem snart 20 år har jeg studeret, hvordan vores følelser påvirker vores økonomi - og omvendt. Først helt ubevidst via samtaler med folk fra min tid i inkassobranchen og sidenhen, helt bevidst, gennem mine egne økonomiske erfaringer og de mange skønne sessioner med mine kunder. 

 

Alt for tit bliver økonomi gjort til noget, der er svært og kompliceret - og det mener jeg virkelig er en misforståelse. Økonomi må gerne være sjovt og ligetil - og inspirationen kan sagtens komme med en lethed og en god portion humor, så du rent faktisk har lyst til samarbejde med din økonomi. 

Det er præcis med dét fokus, jeg har skabt min medlemsklub Dare to Dream Club, skrevet min bog Money Makeover Mindset og giver mine Light Up sessioner, for livet skal leves og opleves - også til hverdag. 

 

 

PS: Tag endelig et kig her og vælg dét, som du har lyst til