Jeg hedder Carina Svendsen og ejer Kend Dine Penge, hvor jeg underviser og rådgiver mennesker i at få et kærligt forhold til deres penge, så de kan skabe en ny version af deres økonomi.

 

Har mit liv så altid været perfekt, når det kom til økonomi? Bestemt ikke. Jeg har prøvet at stå med en skattegæld på kr. 180.000, da jeg var yngre. Stævningsmanden har også ringet på hos mig, da jeg var nødt til at lukke et firma ned.

 

Så jeg ved, hvordan det føles, når det hele bare bliver alt for meget, og løsningen er umulig at få øje på.

 

Men så blev jeg stædig...
 

Da jeg først opdagede, hvor afgørende påvirkning vores følelser har på vores økonomi, begyndte jeg at arbejde med mit eget syn på penge. Jeg var fast besluttet på, at en stor gæld ikke skulle ødelægge min økonomi for altid, for det var slet, slet ikke sådan jeg havde forestillet mig, at jeg skulle leve mit liv. Jeg havde ikke lyst til at min økonomi skulle holde mig tilbage for at opleve de ting, som jeg drømte om.

 

Jeg begyndte at se på, hvordan mine tanker og følelser holdt mig tilbage og nede i mit forhold til min økonomi, fordi jeg var lammet af frygt og ikke anede, hvordan jeg nogensinde skulle komme af med min gæld uden at sætte mit liv i stå og bare knokle for at skaffe penge. Det var drænende og udmattende konstant at tænke på penge.

 

Det blev klart for mig, at hvis jeg blev ved med at se på mine penge og min økonomi med en følelse af frygt for, at det aldrig ville blive bedre og angst for, at det måske kunne blive endnu værre, så ville mit liv og min hverdag blive mindre og mindre dag for dag. Jeg ville ende med at skrumpe ind til en person, der bare forsøgte at overleve.

 

Min redning blev den konflikt jeg konstant mærkede samtidig for en del af mig sagde: det behøver ikke at være sådan her. Så jeg tog en beslutning, blev stædig og insisterede på at finde en vej ud, som ikke skulle være en straf, men blot en rejse ud på den anden side.

 

Og det er lige præcis dén rejse og de mange erfaringer jeg fik med mig undervejs, krydret med mere end 10 år i inkassobranchen, som gør jeg i dag kan tale om penge og økonomi på et niveau, som trænger ind til folk på en helt ny måde.

 

Vores syn på vores penge og vores forhold til vores økonomi trænger i den grad til at få pudset brillerne. Det er en forældet måde at betragte tingene på, hvor det ofte handler om at samle sammen og håbe, at det er nok til at overleve. Så undervejs glemmer vi at leve, virkelig leve, og nyde vores liv - sammen med vores penge og vores økonomi.

 

I dag lever jeg et liv, hvor penge er med til at give mig oplevelser hver eneste måned. For mig er penge nu et middel til at købe de ting, jeg gerne vil have og opfylde de drømme, der tidligere var utænkelige for migJeg elsker at nyde livet og de mange muligheder penge giver mig, efter jeg overtog styringen af min egen økonomi – i stedet for at lade pengene styre mig.

 

 

Mit speciale er at give dig et personligt forhold til
dine penge og din økonomi, så de bliver en
naturlig og let del af din hverdag

 

 

Der er mange, der tror, at de skal vide ALT om økonomi, før de kan få styr på deres penge. Jeg kan med lettelse fortælle dig, at det er en løgnehistorie. I virkeligheden er der kun ganske få ting, som du skal fokusere på, så du får overblik over din økonomi og kan begynde din egen nye rejse.

  

Og jeg vil elske at hjælpe dig – når du er klar.