Mit navn er Carina Svendsen og ejer Kend Dine Penge, hvor jeg hjælper kvinder med at forstå vigtigheden af et godt forhold til deres penge, så de føler sig trygge ved at håndtere deres daglige økonomi og træffe økonomiske beslutninger for fremtiden.

 

Når du forstår dine følelser for dine penge og dine tankemønstre omkring din økonomi, så giver du dig selv adgang til et liv som giver mening for DIG.

 

Jeg har studeret, hvordan vores følelser påvirker vores økonomi igennem snart 20 år. Først helt ubevidst via samtaler med folk fra min tid i inkassobranchen og sidenhen, helt bevidst, gennem mine egne økonomiske op- og nedture og de mange skønne sessioner med mine kunder. Og læringen er konstant som livet udfolder sig og bliver dybere.

 

Alt for tit bliver økonomi gjort til noget, der er svært og kompliceret - og det mener jeg virkelig er en misforståelse. Økonomi må gerne være sjovt og ligetil - og inspirationen kan sagtens komme med en lethed og en god portion humor, så du rent faktisk har lyst til samarbejde med din økonomi. 

Personligt er mit fokus frihed, indre ro og eventyr - og det gælder også for min økonomi, for alt er forbundet i vores liv. Det er præcis med dét fokus, jeg har skabt min medlemsklub Dare to Dream Club, skrevet min bog Money Makeover Mindset og giver mine Light Up sessioner, for livet skal leves og opleves - også til hverdag. 

  

Og jeg vil elske at hjælpe dig – når du er klar.