Money Makeover Mindset bogen
- skab et liv med penge nok

 

Personligt har jeg gennemgået økonomiske kriser i en grad, som jeg aldrig havde forestillet mig. Jeg forstod ikke, hvordan det kunne ske, at jeg havnede i sådan nogle situationer. Og jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre for at komme ud af dem.

  

 

Da jeg var sluppet af med en stor skattegæld, endte jeg ved en tilfældighed med at arbejde i inkassobranchen i mere end 10 år. At have været ramt personligt af stor gæld og samtidig arbejde med netop det, som de fleste gældsramte frygter allermest – inkasso – var mildest talt en usædvanlig kombination.

 

  

 

 

 

 

Ligesom ting kan virke så skøre,
at de slet ikke giver mening…

 

… så giver netop mine personlige erfaringer og min solide baggrund i inkassoverdenen så fantastisk mening nu, hvor jeg i et anfald af vaskeægte begejstring glæder mig til at dele mine økonomiske indsigter med dig.

 

 

Money Makeover Mindset er en ærlig og humoristisk guide til, hvordan du kan kickstarte din økonomi og få et helt nyt forhold til dine penge. Uanset om du hører til dem, der siger, ”jeg har penge nok – de forsvinder bare” eller ”jeg bliver ved med at bruge mine penge på alt mulig andet end det, jeg lover mig selv”, kan du bruge bogen. Du vil opdage at frihed og ansvar kan gå fra at være de største sabotører i din økonomi til at blive det vildeste heppekor for dine penge.

 

 

 

 

  

 

Det kan ikke gentages for mange gange…

 

 

Tiden er inde til, at du flytter magten over dine penge hjem til dig selv. Ingen andre kan styre din økonomi så godt, som du kan. Ingen andre kan vurdere, hvad du er villig til at gøre for at opfylde dine drømme.

 

 

Livet skal leves
– også til hverdag

 

 

I bogen viser jeg dig, at:

 

  • Du har friheden til at indrette din økonomi, præcis som du ønsker den.
  • Dit ansvar for dine penge og din økonomi kan føles nemt, sjovt og befriende.
  • Dine drømme sagtens kan blive til virkelighed, hvis du tør gå efter dem.

  

 

Når du begynder at mærke, hvad du virkelig har lyst til, og tør gå efter det, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå. 

 

Rejsen begynder lige her – skal du med?

 

 

 

 

  

  

Læserne siger:

 

 

”Efter jeg har læst bogen, er jeg ikke i tvivl - jeg kan få råd til mine drømme. Også de store.”

  

”Tak for god inspiration, og så mange nye positive vinkler på det der umiddelbart ser så vanskeligt ud.”

 

”Jeg er vild med din tilgang til økonomi og kan slet ikke slippe bogen igen.”

 

”Læs, læs, læs - jeg er så jeg bobler.”

 

 

 

 

  

 

Sådan får du bogen:

 

 

Køb bogen inkl. levering* => 235 kroner

 

*) Jeg sender bogen til dig med DAO hjemmelevering i hele Danmark. Hvis du bor uden for Danmark, så vil jeg anbefale dig at købe bogen via boghandler online.

  

  

>> Bestil bogen her <<

 

 

 

Hvis MitID driller ved betaling?

Nets har ind imellem udfordringer med at godkende betalinger, når du bruger MitID til godkendelse af betaling. Det er tilfældigt, hvornår du skal lave en ekstra godkendelse af din betaling. Hvis du bliver bedt om ekstra godkendelse af dit betaling, og MitID fejler, så kan du bruge følgende løsning, som jeg varmt vil anbefale dig, da den tilsyneladende altid virker.

 

Når dit kort er tilmeldt 3-D Secure hos Nets, så har du mulighed for at få en kode via sms, hvis MitID fejler når du bliver bedt om ekstra godkendelse af dit køb (= autorisation), så kan du klikke på sms+kode og godkende den vej:

  

1. Gå ind på www.nets.eu/3ds

 

2. Til højre – klik på Tilmeld mobilnummer og kodeord til dit kort

 

3. Indtast dit kortnummer + klik Bekræft

 

4. Klik Giv samtykke

 

5. Vælg et kodeord du kan huske, da det er det kodeord, som du skal bruge sammen med koden fra Nets via sms, når du vælger godkendelse via sms+kode

 

6. Indtast dit mobilnummer, da Nets sender dig en kode via sms, som du skal bruge til at gennemføre din godkendelse af købet

 

7. Vælg nu det produkt igen, som du gerne vil købe og gennemfør dit køb på en tryg måde