Skab det liv, du gerne vil leve – med penge nok

 

Money Makeover Mindset bogen
- skab et liv med penge nok

 

Personligt har jeg gennemgået økonomiske kriser i en grad, som jeg aldrig havde forestillet mig. Jeg forstod ikke, hvordan det kunne ske, at jeg havnede i sådan nogle situationer. Og jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre for at komme ud af dem.

  

 

Da jeg var sluppet af med en stor skattegæld, endte jeg ved en tilfældighed med at arbejde i inkassobranchen i mere end 10 år. At have været ramt personligt af stor gæld og samtidig arbejde med netop det, som de fleste gældsramte frygter allermest – inkasso – var mildest talt en usædvanlig kombination.

 

  

 

 

 

 

Ligesom ting kan virke så skøre,
at de slet ikke giver mening…

 

… så giver netop mine personlige erfaringer og min solide baggrund i inkassoverdenen så fantastisk mening nu, hvor jeg i et anfald af vaskeægte begejstring glæder mig til at dele mine økonomiske indsigter med dig.

 

 

Money Makeover Mindset er en ærlig og humoristisk guide til, hvordan du kan kickstarte din økonomi og få et helt nyt forhold til dine penge. Uanset om du hører til dem, der siger, ”jeg har penge nok – de forsvinder bare” eller ”jeg bliver ved med at bruge mine penge på alt mulig andet end det, jeg lover mig selv”, kan du bruge bogen. Du vil opdage at frihed og ansvar kan gå fra at være de største sabotører i din økonomi til at blive det vildeste heppekor for dine penge.

 

 

Rejsen begynder lige her – skal du med?

 

 

 

 

  

 

Det kan ikke gentages for mange gange…

 

 

Tiden er inde til, at du flytter magten over dine penge hjem til dig selv. Ingen andre kan styre din økonomi så godt, som du kan. Ingen andre kan vurdere, hvad du er villig til at gøre for at opfylde dine drømme.

 

 

Livet skal leves
– også til hverdag

 

 

I bogen viser jeg dig, at:

 

  • Du har friheden til at indrette din økonomi, præcis som du ønsker den.
  • Dit ansvar for dine penge og din økonomi kan føles nemt, sjovt og befriende.
  • Dine drømme sagtens kan blive til virkelighed, hvis du tør gå efter dem.

  

 

Når du begynder at mærke, hvad du virkelig har lyst til, og tør gå efter det, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå. 

 

 

 

 

  

  

Lidt om mig:

Jeg har mit eget firma Kend Dine Penge, hvor jeg underviser og rådgiver mennesker i at få et kærligt forhold til deres penge, så der kan komme styr på økonomien og mere livsglæde i hverdagen.

 

 

Min mission er at hjælpe andre med at tage magtens tilbage over deres penge og få et kærligt forhold til deres økonomi. I dag holder jeg også foredrag og laver podcasts om at skabe et liv med penge nok – altid med et glimt i øjet, en god portion ærlighed og uden løftede pegefingre.

 

 

 

Mine kunder siger:

 

 

”Carina får på en meget elegant og humoristisk måde vendt frygt til ro.”

  

”Jeg har lært, at jeg kan få overblik over økonomien, og at det ikke er så svært,
som det føles indeni, at komme i gang.”

 

”Carinas ærlighed om, hvor hun kommer fra, og hvilke situationer hun selv har stået i,
gør det hele meget troværdigt.”

 

”Carina har givet mig et rigtig godt spark i måsen. Er gået fra at være passiv til aktiv.”

 

 

 

 

  

 

Sådan får du bogen - FRAGTFRIT i DK

    

Money Makeover Mindset bogen => 199 kroner

+

Fragt i DK: 0 kroner med DAO* (min gave til dig er fragtfri levering i hele Danmark)

=

Din pris: 199 kroner

 

*) Jeg sender bogen til dig med DAO hjemmelevering i hele Danmark. Hvis du bor uden for Danmark, så send en mail til mig på info@kenddinepenge.dk, så finder vi ud af det.

  

  

>> Bestil bogen her <<