Skab en tryg og overskuelig hverdagsøkonomi
– og få større økonomisk frihed

  

Dare to Dream Club er en medlemsklub for dig, der har lyst til at slippe bekymringerne i din økonomi ved at danne dig et fuldt overblik, så der kommer ro i maven OG så du få en større økonomisk frihed.

 

 

Du kan sætte alverdens ting i gang, men hvis du ikke også justerer dit mindset, så knokler du uden retning. Omvendt kan du have fuldstændig styr på dit mindset, men hvis du ikke er villig til aktivt at gøre noget, så kommer du ingen vegne.

 

 

I Dare to Dream Club arbejder vi med begge dele - mindset & handling - så du kan skabe en økonomi, der er i balance og gøre plads til de ting og oplevelser, der giver mening for DIG.

 

 

 

Der findes et sted...

 

Hvor du lærer at sætte handling bag dine ønsker og turde træffe økonomiske beslutninger, som føles godt i maven.

  

Overblik

Al forandring starter med at få overblik over din økonomi, som den er i dag – dét får du i Dare to Dream Club.

 

 

Tryghed

Når din økonomi er let at overskue og du ved præcis, hvordan den hænger sammen – dét mærker du i Dare to Dream Club. 

 

 

Frihed

Du gør plads til dig selv og dine ønsker i din økonomi – du lærer hvordan i Dare to Dream Club. 

 

 

Fællesskab

Andre er også begyndt at mærke forvandlingen, når du samarbejder med din økonomi – vi gør det sammen i Dare to Dream Club. 

 

 

Det er ikke meningen a dine penge skal gøre dig nervøs eller stresset - din økonomi er en helt naturlig del af dit liv. Og der er en måde at gøre det på, som er både ansvarlig og befriende.

 

Flere og flere tager den nye vej, og du er velkommen til at komme med. 

 

  

 

 

Dare to Dream Club - i detaljer

 

Dare to Dream Club er for dig, der har lyst til have et forhold til din økonomi, hvor du kan mærke, at det er dig, der styrer din økonomi - ikke omvendt. Den er for dig, da har lyst til at indrette din økonomi på en måde, der giver mening for dig. Og så er den for dig, der gerne vil føle dig tryg ved de økonomiske beslutninger, som du træffer. Det er dine penge - og dig der bestemmer.

 

 

Månedens Fokus

Med Månedens Fokus dykker vi helt konkret ned i et område af din økonomi. Det er her, at du går fra bare at vide noget, til rent faktisk at gøre noget aktivt, så det bliver en naturlig del af din økonomi fremover.

 

 

Biblioteket

I Biblioteket finder du masser af inspiration til konkrete handlinger inden for alle områder af din hverdagsøkonomi. Og som altid er handlingerne parret med en justering af dit mindset, for de to ting hænger uløseligt sammen, når du gerne vil opleve en vedvarende forandring.

 

 

LIVE Q&A

Jeg elsker LIVE Q&As, for de er en virkelig skøn måde at få helt konkrete svar på, så du ikke sidder fast - og samtidig får du altid inspiration med derfra uanset om de andres spørgsmål er relevante 1:1 i din egen økonomi. 

 

 

Personlig rådgivning

I Dare to Dream Club har du hver måned mulighed for at booke en personlig medlemssamtale på udvalgte tidspunkter. Nogle vil gerne have en fortrolig snak om deres økonomi. Andre har nogle helt konkrete ting, der skal løses. Du vælger selv, hvad du vil tale om i forhold til din økonomi.

 

 

Dare to Dream Club - Facebook gruppen

Facebook gruppen er et trygt sted for dig, der gerne vil lærer og inspireres til at skabe en tryg og overskuelig hverdagsøkonomi, som giver dig større økonomisk frihed. Flere og flere har et ønske om at forholde sig til deres penge uden frygt - i Dare to Dream Club gør vi det sammen. 

 

 

BONUSSER: Online kurser

Hvis ikke du allerede har gætte det nu, så er jeg stor tilhænger af at gøre økonomi enkelt og let tilgængeligt. Som en ekstra bonus har jeg derfor valgt, at mine skønne medlemmer af Dare to Dream Club har adgang til 5 af mine online kurser, hvor du nemt og enkelt kan lære om de vigtigste ting i forhold til: Budget, Opsparing, Fællesøkonomi, Gæld og Kassekredit. 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om Dare to Dream Club

 

Når du har meldt dig ind i Dare to Dream Club, så får du automatisk en mail med login oplysninger til din medlemsside, hvor du har adgang til al materiale på din medlemside med det samme. Herefter modtager du mail fra mig, når vi hver eneste måned arbejder med Månedens Fokus i Dare to Dream Club. Det er også via mail at du modtager information om, hvornår den næste ekspedition går i gang.

Du har adgang til al materialet så længe du er medlem af Dare to Dream Club.

Nej – der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab. Du kan til enhver tid melde dig ud af Dare to Dream Club. 

Nej – du SKAL ikke meldes ind i en Facebook gruppe, men jeg vil varmt anbefale dig at tilmelde dig Facebook gruppen for medlemmer, så du ikke går glip af de mange fordele som for eksempel LIVE sessionerne, Månedens Fokus etc. 

I dit medlemskab har du mulighed for 30 minutters personlig rådgivning med mig via telefon på udvalgte tidspunkter. Der frigives et bestemt antal tidspunkter hver måned. Booking foregår efter først-til-mølle princippet og kan ske via den mail, som du modtager hver den 1. i måneden.

 

Du får adgang til al materiale så snart du har meldt dig ind 

Når du melder dig ind får du adgang til Biblioteket med temaer helt tilbage fra det aller første tema i december 2019. Du kan se en liste med Bibliotekets indhold under billedet her.

 

 

 

Åbn for dit næste pengeniveau

 

Kontraster skaber nye niveauer i din økonomi

 

Brug forandringer aktivt i din økonomi

 

Find dit sande jeg i din økonomi

 

Opgrader dit mindset i økonomisk krise

 

Opfyld dine drømme ét skridt ad gangen

 

Test din villighed til økonomisk forandring

 

Genopdag nye perspektiver på din økonomi

 

Genfind glæden og letheden i din økonomi

 

Indret din økonomi som et hjem

 

Frigør din tid og få overskud på kontoen

 

Bliv 100% fortrolig med din økonomi

 

Få mere nydelse ind i din økonomi

 

Find din ægte livsvaluta

 

Transformer dine økonomiske svagheder til styrker

 

Træf de rigtige økonomiske beslutninger

 

Fjern blokeringer i din økonomi

 

Dit bedste råd til dig selv

 

Skab et kærligt sprog for din økonomi

 

Mød versionen af dig selv med penge nok

 

Skab dine egne økonomiske overbevisninger

 

Test minimalisme i din økonomi

 

Brug Disney metoden i din økonomi

 

Prioriter dine økonomiske ønsker

 

Sæt din økonomiske intention for det nye år

 

Afgang og ankomst

 

Tilbage til fremtiden

 

Udfordringen

 

Økonomiske hjælpemidler

 

Tilbage på sporet

 

Slip dine økonomiske fordomme

 

Spot dine mønstre

 

Money Makeover Mindset

 

Handlingsplan ved genstart

 

Forårsrengøring i din økonomi

 

Automtiser din økonomi

 

Transformer din økonomi

 

Hils på dit nuværende mindset

 

BONUSSER

Som medlem af Dare to Dream Club får du helt særlig fordel ved også straks at have adgang til de 5 bonusser her med det samme.

 

 

  

 

 

Hvad koster det at blive medlem?

 

Du vælger helt selv, om du har det bedst med at betale hver måned, hver 3. måned eller nappe et årsabonnement, så du kun skal betale for dit medlemskab ét gang om året. Der er ingen bindingsperiode uanset hvilken pris, du vælger. 

 

Med dit medlemskab har du adgang til:

  • Månedens Fokus
  • Biblioteket
  • LIVE Q&A
  • Personlig rådgivning
  • Dare to Dream Club - Facebook gruppen
  • BONUSSER: 5 online kurser 

 

 

Medlemskab pr. måned => 200 kroner pr. måned

 

>> Klik her og bliv medlem i dag <<

 

 

 

Medlemskab for 3 måneder => 500 kroner

   

>> Klik her og bliv medlem i dag - god pris <<

 

 

 

Medlemskab for 12 måneder + min bog "Money Makeover Mindset" (få 3 måneder gratis) => 1.800 kroner

  

OBS! Bogen sendes kun til danske adresser, så hvis du bor i udlandet og gerne vil have dit eget eksemplar af bogen, skal du ikke benytte dig af det her tilbud, men købe bogen via nettet. 

  

>> Klik her og bliv medlem i dag - bedste pris <<

 

 

 

Hvis MitID driller ved betaling?

Nets har ind imellem udfordringer med at godkende betalinger, når du bruger MitID til godkendelse af betaling. Det er tilfældigt, hvornår du skal lave en ekstra godkendelse af din betaling. Hvis du bliver bedt om ekstra godkendelse af dit betaling, og MitID fejler, så kan du bruge følgende løsning, som jeg varmt vil anbefale dig, da den tilsyneladende altid virker.

 

Når dit kort er tilmeldt 3-D Secure hos Nets, så har du mulighed for at få en kode via sms, hvis MitID fejler når du bliver bedt om ekstra godkendelse af dit køb (= autorisation), så kan du klikke på sms+kode og godkende den vej:

  

1. Gå ind på www.nets.eu/3ds

2. Til højre – klik på Tilmeld mobilnummer og kodeord til dit kort

3. Indtast dit kortnummer + klik Bekræft

4. Klik Giv samtykke

5. Vælg et kodeord du kan huske, da det er det kodeord, som du skal bruge sammen med koden fra Nets via sms, når du vælger godkendelse via sms+kode

6. Indtast dit mobilnummer, da Nets sender dig en kode via sms, som du skal bruge til at gennemføre din godkendelse af købet

7. Vælg nu det produkt igen, som du gerne vil købe og gennemfør dit køb på en tryg måde