Få inspiration til overskud på kontoen – skab dig et liv med penge nok

 

En forandring starter med en tanke,
der bliver til en beslutning

  

Dare to Dream Club er en medlemsklub for dig, der har taget en beslutning om, at der skal ske en forandring med din økonomi.

 

Kan du genkende de her tanker om dine penge?

”Jeg aner ikke, hvor jeg skal starte”

"Jeg orker ikke at kigge på min økonomi”

”Jeg gider ikke aldrig at have råd til noget”

”Jeg forstår ikke hvor mine penge bliver af”

”Jeg er altid lidt urolig for, om der er penge nok”

”Jeg er så træt af at tænke så meget på mine penge”

”Jeg kan ikke engang overskue penge til den næste ferie”

”Jeg er bange for, hvad jeg finder ud af, hvis jeg begynder at kigge” 

 

 

 

 

Har du også siddet og tænkt: hvis bare jeg…

…vidste hvor jeg skulle starte, så jeg føler, at jeg faktisk gør noget ved min økonomi

…kunne få en økonomi, der kørte af sig selv, så jeg ikke skal sidde og rode med det hver måned

…slap for at have fornemmelsen af, at det pludselig kan gå helt galt med mine penge

…altid vidste at der var penge nok, så jeg ikke skal tænke så meget på mine penge

 

 

Hånden på hjertet…

 

 

Som jeg sagde dig før, så kræver al forandring, at du tager en beslutning: beslutningen om at gøre noget andet.

 

Selvom din økonomi måske ikke hænger i laser, så ville du ikke sidde og læse med her, hvis du ikke inderst inde havde et ønske om, at din økonomi var bedre skruet sammen. Det kan også være, at du tænker, at du aldrig kommer til at tjene flere penge, og derfor er din økonomi bare nødt til at se ud, som den ser ud nu. Men sådan behøver det ikke at være – nogle gange kræver det kun nogle få ord, før du får skudt dine tanker i en helt anden retning med et nyt fokus, som kan have afgørende og positiv betydning for din økonomi.

 

Forestil dig, at dine følelser for dine penge går fra bekymring til at fokus på, hvad dine penge kan gøre for dig.

 

Tænk hvis dine tanker om din økonomi ikke længere gik på, om der var nok eller at du må nøjes, til at du til enhver tid kan justere din økonomi, så du sikrer dig, at den bliver en helt naturlig del af dit liv i stedet for noget, som du prøver at undgå. Jeg har hjulpet mange med at skifte til netop det fokus for deres penge og økonomi, så jeg ved, at jeg også kan gøre det for dig. Og det behøver hverken at være kedeligt eller kompliceret at få et nyt forhold til din økonomi. Udvikling må godt være sjovt og inspirerende – også når det handler om dine penge.

 

 

 

 

 

Min egen beslutning gav mig
et helt nyt forhold til mine penge

 

 

Jeg har selv prøvet at stå overfor at skulle tage et afgørende valg om enten at ændre mine tanker og mit forhold til mine penge dramatisk – eller for altid leve med, at der altid kun lige ville være nok til dagen og vejen. En skattegæld på 180.000 kroner, der skulle betales inden for 10 dage, kunne have sænket min økonomi helt til bunds for altid. 

 

Da jeg først opdagede, hvor afgørende påvirkning vores følelser har på vores økonomi, begyndte jeg at arbejde med mit eget syn på penge. Jeg var fast besluttet på, at en stor gæld ikke skulle ødelægge min økonomi for altid, for det var slet, slet ikke sådan jeg havde forestillet mig, at jeg skulle leve mit liv. Jeg havde ikke lyst til at min økonomi skulle holde mig tilbage for at opleve de ting, som jeg drømte om. Så jeg begyndte at se på, hvordan mine tanker og følelser holdt mig tilbage og nede i mit forhold til min økonomi, fordi jeg var lammet af frygt og ikke anede, hvordan jeg nogensinde skulle komme af med min gæld uden at sætte mit liv i stå og bare knokle for at skaffe penge. Det var drænende og udmattende konstant at tænke på penge.

 

Det blev klart for mig, at hvis jeg blev ved med at se på mine penge og min økonomi med en følelse af frygt for, at det aldrig ville blive bedre og angst for, at det måske kunne blive endnu værre, så ville mit liv og min hverdag blive mindre og mindre dag for dag. Jeg ville ende med at skrumpe ind til en person, der bare forsøgte at overleve. Min redning blev den konflikt jeg konstant mærkede samtidig for en del af mig sagde: det behøver ikke at være sådan her. Så jeg tog en beslutning, blev stædig og insisterede på at finde en vej ud, som ikke skulle være en straf, men blot en rejse ud på den anden side.

 

Og det er lige præcis dén rejse og de mange erfaringer jeg fik med mig undervejs, krydret med mere end 10 år i inkassobranchen, som gør jeg i dag kan tale om penge og økonomi på et niveau, som trænger ind til folk på en helt ny måde. Vores syn på vores penge og vores forhold til vores økonomi trænger i den grad til at få pudset brillerne. Det er en forældet måde at betragte tingene på, hvor det ofte handler om at samle sammen og håbe, at det er nok til at overleve. Så undervejs glemmer vi at leve, virkelig leve, og nyde vores liv - sammen med vores penge og vores økonomi.

 

 

Mit speciale er at give dig et personligt forhold til
dine penge og din økonomi, så de bliver en
naturlig og let del af din hverdag

 

 

Jeg har skabt Dare to Dream Club til dig, der ønsker at tage det næste skridt og få et kærligt forhold til dine penge og en økonomi, der støtter dig – både i hverdagen og med et livsfokus.

 

 

 

 

 

 

Dare to Dream Club er for dig, der ikke har lyst til at gennemgå onlinekurser med lektier for. Det er for dig, der godt vil have justeret dit syn på dine penge, så du kan indrette din økonomi som du ønsker det – uden at skulle bruge timer på at gøre det.

 

Faktisk kan du gøre det i bilen, midt i vasketøjet, på gåturen eller hvor du nu ellers befinder sig, hvor du gerne vil have inspiration uden at være bundet til en computer for du får det hele som lydfil, så du er ikke afhængig af at være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

 

 

 

I Dare to Dream Club får du (også) adgang til:

  • Hver måned får du en mail med link til en lydfil, hvor jeg dykker ned i et konkret emne, som jeg ved har positiv påvirkning på din økonomi.
  • Du får også adgang til enkle øvelser til månedens tema, hvis du har lyst til at gå dybere ned i emnet.
  • Både lydfilen og øvelserne er designet så du kærligt får justeret dine følelser for dine penge og dit forhold til din økonomi i den rigtige retning i forhold til dine ønsker og dine drømme.

 

 

 

 

Som medlem af Dare to Dream Club
får du meget mere

 

 

Jeg elsker at dele ud af min viden om penge og økonomi på en letforståelig og lige-til-at-gå-til måde, som jeg ved kan gøre en forskel for dig, dine penge og din økonomi. Derfor har jeg samlet en masse andre lækre ting til dig, når du bliver medlem af Dare to Dream Club - her kan du se alle dine medlemsfordele:

Dine medlemsfordele:Team Go-for-ItTeam All-the-Way

MÅNEDENS TEMA

Din inspiration til et helt nyt forhold til dine penge og din økonomi.

INGEN BINDING

Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab igen nemt og hurtigt.

TAK-FOR-DIG PRIS

Din medlemspris er altid den samme.

EKSKLUSIV ADGANG OPTJENES

Du får ekslusiv adgang til tidligere temaer og øvelser løbende.

VIP BESKED

Du får besked før alle andre.

LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Du får adgang særlig adgang til live events og workshops.

PERSONLIG RÅDGIVNING

15 minutters personlig rådgivning hver måned.

PRÆMIER

Der trækkes lod om suveræne præmier hver måned.

 

 

Når du er medlem af Dare to Dream Club,
sidder du aldrig alene med din økonomi

 

 

 

Når du melder dig ind i Dare to Dream Club sikrer du dig, at du aldrig behøver at sidde alene med din økonomi igen. Jeg har lavet Dare to Dream Club så du – og alle de andre medlemmer – har et sted at hente inspiration løbende og række ud efter hjælp, hvis du har brug for det.

 

Jeg har lavet en detaljeret beskrivelse til dig her af alle dine medlemsfordele, så du ved præcis, hvad hver enkelt medlemsfordel indeholder, så du kan få bedst mulig gavn af dem alle sammen - og vælge den medlemstype, der passer bedst til dig og dine behov:

Detaljeret beskrivelse af dine medlemsfordele:

MÅNEDENS TEMA

Hver d. 1. i måneden ligger der er et nyt tema klar til dig + øvelser, som giver dig en ny vinkel på dine penge og en unik mulighed for at tilpasse din økonomi til det liv, som du drømmer om.

INGEN BINDING

Din medlemspris bliver trukket fra din konto d. 1. i måneden. Der er absolut ingen binding, så du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab nemt og hurtigt.

TAK-FOR-DIG PRIS

Den medlemspris du betaler ved tilmelding ekskl. eventuelle prøveperioder eller gratis måneder, er den pris som du betaler fremover hver måned. Din egen medlemspris stiger aldrig selvom medlemsprisen for nye medlemmer godt kan stige. Kun hvis du melder dig ud og senere vil være med igen, må du betale den pris som medlemskabet koster på det tidspunkt, hvor du melder dig ind igen.

EKSKLUSIV ADGANG OPTJENES

Jeg udgiver nye temaer hver eneste måned året rundt. Du får adgang til det tema som er tilgængeligt i den måned, hvor du melder dig ind og alle fremtidige temaer så længe du er medlem. De temaer som er udgivet inden din tilmelding vil du løbende få adgang til jo længere tid du er medlem. Hvis du har været medlem helt fra starten, sørger jeg for, at du får andre skønne fordele.

VIP BESKED

Du får besked før alle andre følgere, som er en kæmpe fordel ved tilbud, der er enten tidsbegrænset eller pladsbegrænset.

LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Du får adgang til unikke events og workshops kun for medlemmer + VIP adgang til live events og workshops, hvor der er adgang for alle.

PERSONLIG RÅDGIVNING

  • Hver d. 1. i måneden har du adgang til 15 minutters rådgivning med mig, hvis du har brug for det.
  • Din mulighed for personlig rådgivning kan ikke lægges sammen over flere måneder, så du har maksimalt 15 minutters rådgivning til rådighed ad gangen.
  • Der er først-til-mølle booking af 15 minutters rådgivning med mig via telefon hver måned, som du nemt kan booke via kalenderen på din medlemsside.
  • Der åbnes for booking af telefontider hver d. 1. i måneden.
  • Hvis alle telefontider i den pågældende måned er booket, så vil din rådgivning med mig foregå via mail.

PRÆMIER

Du deltager automatisk i lodtrækningen om suveræne præmier hver eneste måned. Vinderen får direkte besked via mail.

 

 

Spørgsmål & svar

 

Hvis du ønsker en forandring i dine tanker om dine penge og dit forhold til din økonomi, så er du nødt til at hæve dit fokus til et nyt niveau. Det kan være en stor fordel for dig at lytte til folk, som er taget det skridtet og hævet sin egen økonomi til et nyt niveau.

 

Det giver også god mening at følge nogen, som tænker penge og økonomi på en anden måde, end du gør lige nu, så du kan få inspiration til dit eget nye tankesæt om dine egne penge og din egen økonomi.

 

Personligt har jeg hævet mit økonomiske niveau flere gange, og jeg får konstant feedback på, at min måde at opfatte penge og økonomi på er anderledes end den måde, som folk er vant til. Ofte opfatter og behandler vi vores penge med afsæt i frygt, og så glemmer vi er leve, virkelig leve, livet nu og her – imens vi kan.

Når du har meldt dig ind i Dare to Dream Club, så får du automatisk en mail med login oplysninger til din medlemsside, hvor du har adgang til dit materiale.

Du har adgang til de månedstemaer, du har modtaget så længe du er medlem af Dare to Dream Club + alle de andre medlemsfordele, som hører til dit team.

Sådan her foregår det, når der er et nyt månedstema klar til dig:

 

1. Hver d. 1. i måneden modtager du en mail om, at dit månedstema er klar til at du kan lytte til det.

 

2. I mailen er et link til siden, hvor dit månedstema ligger.

 

3. Du logger ind på din medlemsside, hvor dit månedstema venter på dig.

Du skal bare have adgang til internettet enten fra din computer, tablet eller telefon, så du kan komme ind på din medlemsside. Og så skal du huske at tjekke din mail for særlige beskeder om dine medlemsfordele. Du kan være helt roligt – jeg sender kun mails til dig, når det er relevant, så jeg kommer ikke til at fylde din mailboks op hver måned.

Du bruger dit medlemskab bedst muligt ved at lytte til månedstemaet og gennemgå øvelserne, som jeg har lavet til det. Det giver dig nemlig flere måder for dig selv at modtage budskabet på – både ved at lytte, tænke og skrive, som er genialt, når du ønsker at skabe forandring. Og så skal du endelig huske at benytte dig af de mange andre fordele, som du har via dit team - se oversigten med medlemsfordelene for flere oplysninger.

Nej – jeg har stor respekt for, at penge og økonomi er en personlig sag og derfor har jeg valgt ikke at lave en Facebook-gruppe til mine medlemmer. Til gengæld har du mulighed for at møde de andre medlemmer face-to-face, hvis du har lyst – lige som du også kan få personlig rådgivning af mig afhængig af, hvilket team du vælger at blive medlem af.

Jeg har valgt at kalde medlemstyperne teams, fordi du bestemt ikke er alene om at ønske en forandring i din økonomi. Når du bliver medlem af Dare to Dream Club, så bliver du samtidig medlem af et fællesskab, hvor alle – lige som dig – ønsker at gøre noget andet med deres penge og deres økonomi end de har gjort indtil nu. Du er på intet tidspunkt tvunget til at tale eller skrive sammen med andre. Lige som dit medlemskab er dybt fortroligt og ingen andre end dig og mig ved, at du er medlem.

Der er ingen andre end dig og mig, der ved, at du er medlem af Dare to Dream Club. Det er helt op til dig, om du ønsker at deltage i de live events og workshops som løbende kommer op. Valget er helt dit eget – ingen presser dig til at deltage i noget.

 

 

 

 

 

Hvad koster det at blive medlem?

Du kan se prisen for hver type medlemsskab nederst i oversigten.

 

Du betaler dit første abonnement, når du tilmelder dig ved at vælge, hvilket team, der passer bedst til dig. Med dit første abonnement betaler du for adgang til denne måneds tema + adgang til alle tidligere temaer.

 

Herefter bliver dit abonnement helt automatisk opkrævet hver d. 1. i måneden (uanset din oprindelige tilmeldingsdato), så du altid har adgang til månedens tema fra månedens start. Så ved du også, at du altid kan regne med, at dit abonnement bliver opkrævet hver d. 1. i måneden, så der ikke drysser penge ud af din konto i løbet af måneden.

 

 

Eksempel:

Du melder dig ind i det valgte team d. 20. juli 2020 og betaler dit første abonnement ved tilmelding.

Straks efter tilmelding har du adgang til månedens tema for juli 2020 og alle tidligere temaer helt tilbage til december 2019, hvor Dare to Dream Club startede.

Dit næste abonnement vil automatisk blive opkrævet d. 1. august 2020.

Du får adgang til månedens tema for august 2020 d. 1. august 2020.

 

 

OBS!

Lige nu kan mit system ikke finde ud af at skrive den korrekte betalingsdato for betaling af det andet abonnement på din aller første faktura, så derfor vil lige præcis den betalingsdato være lidt misvisende. Jeg håber, at mit eksempel her over er tydeligt, så du kan være hel tryg ved, at der er 100% styr på dine abonnementsbetalinger.

 

 

Dine medlemsfordele:Team Go-for-ItTeam All-the-Way

MÅNEDENS TEMA

Din inspiration til et helt nyt forhold til dine penge og din økonomi.

INGEN BINDING

Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab igen nemt og hurtigt.

TAK-FOR-DIG PRIS

Din medlemspris er altid den samme.

EKSKLUSIV ADGANG OPTJENES

Du får ekslusiv adgang til tidligere temaer og øvelser løbende.

VIP BESKED

Du får besked før alle andre.

LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Du får adgang særlig adgang til live events og workshops.

PERSONLIG RÅDGIVNING

15 minutters personlig rådgivning hver måned.

PRÆMIER

Der trækkes lod om suveræne præmier hver måned.

 

 

Du kan også vælge hvilket team, du vil være medlem af her:

 

Medlem af Team Go-for-It => 95 kroner pr. måned

 

>> Jeg vil være medlem i team Go-for-It <<

 

 

Medlem af Team All-the-Way => 195 kroner pr. måned

  

>> Jeg skal klart være medlem af team All-the-Way <<