Få inspiration til overskud på kontoen
– skab dig et liv med penge nok

  

Dare to Dream Club er en medlemsklub for dig, der har lyst til at arbejde med dit økonomiske mindset, så du får et ærligt og kærligt forhold til din økonomi. Når du mærker lysten til at kigge på din økonomi, så kan det være lidt overvældende til at begynde med - for hvor skal du starte?

 

 

Det kan være, at du sidder med en følelse af at dine penge nogle gange lever deres eget liv og ikke helt forstår, hvor de bliver af. Eller måske har du fint med penge på kontoen, men du føler stadig ikke, at du har overblikket. Det kan også være, at du bliver helt træt ved tanken om at kigge på din økonomi, fordi det føles drænede og kedeligt, men at du samtidig også mærker en indre uro, fordi du ikke kan overskue din økonomi.

 

 

Ofte har vi en tendens til at gøre det ukendte meget kompliceret - typisk fordi vi tror, at vi skal vide alt muligt, som slet ikke er nødvendigt. Hvad end årsagen er til at du nu har lyst til at mærke ro, overblik og tryghed i din økonomi, så vær sikker på at det er fordi du er klar til det.

 

 

 

Som medlem af Dare to Dream Club får du:

Adgang til forskellige veje til et nyt økonomisk mindset, der giver mening for dig og din økonomi. En situation er aldrig ens fra gang til gang, så det kan være rigtig rart selv at kunne vælge dén vej, der føles rigtig for dig. Alle de beskrevne muligheder herunder er en del af din medlemspris.

 

 

Personlig rådgivning

Nogle gange er det den personlige samtale med mig, der flytter dig - eller giver dig den konkrete viden, du lige stod og manglende. I Dare to Dream Club har du hver måned mulighed for at vælge 30 minutters personlig rådgivning pr. telefon på udvalgte tidspunkter. Hvis mail passer dig bedre, så har du ubegrænset adgang til at sende mails og få mit svar.

 

 

Månedstemaer & -tips

Andre gange er det månedstemaet, der sætter gang i nogle tanker hos dig, som åbner for nye muligheder. Jeg elsker at lave månedstemaerne, for hvert eneste af dem kommer fra hjertet med en direkte intention om at løfte dig og dit forhold til din økonomi til et nyt niveau. Månedens Tip er skønt fordi det helt lavpraktisk og enkelt - og samtidig kan netop de bitte små skridt gøre en kæmpe stor forskel i din økonomi.

 

 

Online kurser - step-by-step

Hvis ikke du allerede har gætte det nu, så er jeg stor tilhænger af at gøre økonomi enkelt og lettilgængeligt. Som en ekstra bonus har jeg derfor valgt, at mine skønne medlemmer af Dare to Dream Club har adgang til mine 5 online kurserne, hvor du nemt og enkelt kan lære om de vigtigste ting i forhold til budget, opsparing, fællesøkonomi, gæld og kassekredit. 

 

 

  

 

 

Dare to Dream Club er for dig, der har lyst til have et forhold til din økonomi, hvor du kan mærke, at det er dig, der styrer din økonomi - ikke omvendt. Den er for dig, da har lyst til at indrette din økonomi på en måde, der giver mening for lige præcis dit liv. Og så er den for dig, der gerne vil føle dig tryg ved de økonomiske beslutninger, som du træffer, fordi du løbende arbejder med dit økonomiske mindset, så du aldrig sidder fast. 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om Dare to Dream Club

 

Når du har meldt dig ind i Dare to Dream Club, så får du automatisk en mail med login oplysninger til din medlemsside, hvor du har adgang til al materiale med det samme. Herefter modtager du mail fra mig, når der hver eneste måned er nyt materiale klar til dig i Dare to Dream Club.

Du har adgang til al materialet så længe du er medlem af Dare to Dream Club.

Nej – der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab. Du kan til enhver tid melde dig ud af Dare to Dream Club. 

Nej – jeg har stor respekt for, at penge og økonomi er en personlig sag og derfor har jeg valgt ikke at lave en Facebook-gruppe til mine medlemmer. 

I dit medlemskab har du mulighed for personlig rådgivning med mig på 2 måder:

 

1. Rådgivning via telefon - 30 minutter pr. måned. Der frigives et bestemt antal tidspunkter hver måned. Booking foregår efter først-til-mølle princippet og kan ske via den mail, som du modtager hver måned med besked om, at nyt månedstema ligger klar til dig.

 

2. Rådgivning via mail. Du er altid velkommen til at sende mig en mail med dit spørgsmål - det er en del af dit medlemskab. Som udgangspunkt sender jeg mail retur til dig med svar inden for maksimalt 5 hverdage.

Der er ingen andre end dig og mig, der ved, at du er medlem af Dare to Dream Club. Det er helt op til dig, om du ønsker at deltage i de live events og workshops som løbende kommer op. Valget er helt dit eget.

 

Du får adgang til al materiale så snart du har meldt dig ind 

Når du melder dig ind får du adgang til alle månedstemaerne helt tilbage fra der aller første tema i december 2019 og til det nyeste tema. Du kan se en liste med samtlige temaer under billedet her.

 

 

 

Opfyld dine drømme ét skridt ad gangen

 

Test din villighed til økonomisk forandring

 

Genopdag nye perspektiver på din økonomi

 

Genfind glæden og letheden i din økonomi

 

Indret din økonomi som et hjem

 

Frigør din tid og få overskud på kontoen

 

Bliv 100% fortrolig med din økonomi

 

Få mere nydelse ind i din økonomi

 

Åbn for dit næste pengeniveau

 

Find din ægte livsvaluta

 

Transformer dine økonomiske svagheder til styrker

 

Træf de rigtige økonomiske beslutninger

 

Fjern blokeringer i din økonomi

 

Dit bedste råd til dig selv

 

Skab et kærligt sprog for din økonomi

 

Mød versionen af dig selv med penge nok

 

Skab dine egne økonomiske overbevisninger

 

Test minimalisme i din økonomi

 

Brug Disney metoden i din økonomi

 

Prioriter dine økonomiske ønsker

 

Sæt din økonomiske intention for det nye år

 

Afgang og ankomst

 

Tilbage til fremtiden

 

Udfordringen

 

Økonomiske hjælpemidler

 

Tilbage på sporet

 

Slip dine økonomiske fordomme

 

Spot dine mønstre

 

Money Makeover Mindset

 

Handlingsplan ved genstart

 

Forårsrengøring i din økonomi

 

Automtiser din økonomi

 

Transformer din økonomi

 

Hils på dit nuværende mindset

 

BONUSSER

Som medlem af Dare to Dream Club får du helt særlig fordel ved - udover månedstemaerne - også straks at have adgang til de 5 bonusser her med det samme.

 

 

  

 

 

Hvad koster det at blive medlem?

 

Du vælger helt selv, om du har det bedst med at betale hver måned, hver 3. måned eller nappe et årsabonnement, så du kun skal betale for dit medlemskab ét gang om året. Der er ingen bindingsperiode uanset hvilken pris, du vælger. 

 

 

Medlemskab pr. måned => 150 kroner pr. måned

 

>> Klik her og bliv medlem i dag <<

 

 

 

Medlemskab for 3 måneder + min bog "Money Makeover Mindset" => 375 kroner*

  

OBS! Bogen sendes kun til danske adresser, så hvis du bor i udlandet og gerne vil have dit eget eksemplar af bogen, skal du ikke benytte dig af det her tilbud, men købe bogen via nettet. 

  

>> Klik her og bliv medlem + få din bog <<

 

 

 

Medlemskab for 12 måneder + min bog "Money Makeover Mindset" + den smukke boks med Living Questions fra Nana Askov (få 2 måneder gratis) => 1.500 kroner

  

OBS! Bogen + bokssættet sendes kun til danske adresser, så hvis du bor i udlandet og gerne vil have dit eget eksemplar af bogen, skal du ikke benytte dig af det her tilbud, men købe bogen og bokssættet via nettet. 

  

>> Klik her og bliv medlem + få din bog + Living Questions <<