Skab en enkel og overskuelig hverdagsøkonomi
– og få større økonomisk frihed

  

Dare to Dream Club er til dig, der er klar til at sætte handling bag den forandring, du ønsker dig - og som ved at økonomien altid spiller en rolle. Klubben er også til dig, der har lyst til at slippe bekymringerne i din økonomi ved at danne dig et fuldt overblik, så der kommer ro i maven, og du kan få en større økonomisk frihed.

 

 

Du kan sætte alverdens ting i gang, men hvis du ikke også justerer dit mindset, så knokler du uden retning. Omvendt kan du have fuldstændig styr på dit mindset, men hvis du ikke er villig til aktivt at gøre noget, så kommer du ingen vegne.

 

 

I Dare to Dream Club arbejder vi med begge dele - mindset & handling - så du kan skabe en økonomi, der er i balance og gøre plads til de ting og oplevelser, der giver mening for dig.

 

 

 

Der findes et sted...

 

Hvor du lærer at sætte handling bag dine ønsker og turde træffe økonomiske beslutninger, som føles godt i maven.

  

Overblik

Al forandring starter med at få overblik over din økonomi, som den er i dag – dét får du i Dare to Dream Club.

 

 

Tryghed

Når din økonomi er let at overskue og du ved præcis, hvordan den hænger sammen – dét mærker du i Dare to Dream Club. 

 

 

Frihed

Du gør plads til dig selv og dine ønsker i din økonomi – du lærer hvordan i Dare to Dream Club. 

 

 

Fællesskab

Andre er også begyndt at mærke forvandlingen, når du samarbejder med din økonomi – vi gør det sammen i Dare to Dream Club. 

 

 

Det er ikke meningen a dine penge skal gøre dig nervøs eller stresset - din økonomi er en helt naturlig del af dit liv. Og der er en måde at gøre det på, som er både ansvarlig og befriende.

 

Flere og flere tager den nye vej, og du er velkommen til at komme med. 

 

 

  

  

Kombinationen der gør hele forskellen 
– rådgivning og opfølgning

 

Dare to Dream Club er for dig, der har lyst til have et forhold til din økonomi, hvor du kan mærke, at det er dig, der styrer din økonomi - ikke omvendt. Den er for dig, da har lyst til at indrette din økonomi på en enkelt og overskuelig måde. Og så er den for dig, der gerne vil føle dig tryg ved de økonomiske beslutninger, som du træffer. Det er dine penge - og dig der bestemmer.

 

Mit absolut største mål for dig som medlem af Dare to Dream Club er, at du opnår dét, som du ønsker dig med dit medlemskab. Derfor er det også vigtigt at sikre mig, at du får den rådgivning som du har brug for - og den opfølgning, der gør, at du kommer hele vejen med dine ønsker.

 

  

Rådgivningen

Du kan stille alle de spørgsmål, du har brug for inde i vores Facebook gruppen, hvor kun medlemmer har adgang. Det samme gælder for den månedlige LIVE Q&A. Hvis du gerne vil tale med mig 1:1 kan du gøre det ved at booke en 30 minutters medlemssamtale på udvalgte tidspunkter. Det hele er en del af din medlemspris.

 

Blot til information: Jeg rådgiver ikke konkret om investering, pension, gældssanering, konkurs eller valg af specifikke lån.

 

 

Opfølgningen

Et ønske bliver til virkelighed, når vi rent faktisk gør noget ved det. Jeg ved ikke med dig, men nogle gange så har livet det med at komme lidt i vejen med alt mulig andet - og så kan man godt miste fokus. I Dare to Dream Club Facebook gruppen følger jeg op på dig løbende med et oprigtigt ønske om at hjælpe dig med at opnå dét, som du gerne vil. Du behøver ikke at gøre det hele alene - og det koster dig ikke en krone ekstra for opfølgningen er en naturlig del af din medlemspris.

 

 

Inspirationen

Hvis du selv har lyst til at dykke ned i al det lækre indhold, som du også finder i Dare to Dream Club, så er Biblioteket på din medlemsside the place to be! Uhh - og så er der selvfølgelig også de herlige online kurser, der hjælper dig hele vejen i mål. Og sidst men ikke mindst de yderst populære online ekspeditioner, som vi drager afsted på hvert år for dem, der har lyst til at komme med. Ingen ekstra betaling - alt er med i din medlemspris.

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om Dare to Dream Club

 

Nej – der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab. Du kan til enhver tid melde dig ud af Dare to Dream Club. 

Nej – du SKAL ikke meldes ind i en Facebook gruppe, men jeg vil varmt anbefale dig at tilmelde dig Facebook gruppen for medlemmer, så du ikke går glip af de mange fordele som for eksempel LIVE Q&As, personlig rådgivning og opfølgning etc. 

Du har flere muligheder for personlig rådgivning gennem dit medlemskab i Dare to Dream Club. Det kan være en 30 minutters medlemssamtale på udvalgte tidspunkter eller i din egen tråd, som du får i Facebook gruppen, som kun medlemmer har adgang til. Og så er du altid velkommen til at hoppe med på vores månedlige LIVE Q&A i Facebook gruppen, hvor du har spørge og få svar med det samme.

Du får din egen tråd vores Facebook gruppe, hvor kun medlemmer har adgang. Her fortæller du mig, hvad du ønsker at opnå med dit medlemskab af Dare to Dream Club - og så hjælper jeg dig med at holde fokus, så rent faktisk kommer i mål med dét , som du ønsker dig.

Straks efter du har meldt dig ind i Dare to Dream Club, modtager du en mail med login-oplysninger til din medlemsside, hvor du har gang til både Bibliotekter og online kurserne.

  

 

 

Medlemspriser

Du vælger helt selv, om du har det bedst med at betale hver måned, hver 3. måned eller nappe et årsabonnement, så du kun skal betale for dit medlemskab ét gang om året. Der er ingen bindingsperiode uanset hvilken pris, du vælger. Dit abonnement bliver automatisk fornyet, så du skal intet ekstra gøre, når først du har tilmeldt dig.

 

Med dit medlemskab har du adgang til:

  • Personlig rådgivning & opfølgning
  • Dare to Dream Club - Facebook gruppen
  • LIVE Q&A
  • Biblioteket & online kurser
  • De populære ekspeditioner 

 

 

Medlemskab pr. måned => 350 kroner pr. måned

>> Klik her og bliv medlem i dag <<

 

 

Medlemskab for 3 måneder => 900 kroner

>> Klik her og bliv medlem i dag - god pris <<

 

 

Medlemskab for 12 måneder + min bog "Money Makeover Mindset" (spar 1.000 kroner) => 3.200 kroner

OBS! Bogen sendes kun til danske adresser, så hvis du bor i udlandet og gerne vil have dit eget eksemplar af bogen, skal du ikke benytte dig af det her tilbud, men købe bogen via nettet. 

 

>> Klik her og bliv medlem i dag - bedste pris <<

 

 

 

Hvis MitID driller ved betaling?

Nets har ind imellem udfordringer med at godkende betalinger, når du bruger MitID til godkendelse af betaling. Det er tilfældigt, hvornår du skal lave en ekstra godkendelse af din betaling. Hvis du bliver bedt om ekstra godkendelse af dit betaling, og MitID fejler, så kan du bruge følgende løsning, som jeg varmt vil anbefale dig, da den tilsyneladende altid virker.

 

Når dit kort er tilmeldt 3-D Secure hos Nets, så har du mulighed for at få en kode via sms, hvis MitID fejler når du bliver bedt om ekstra godkendelse af dit køb (= autorisation), så kan du klikke på sms+kode og godkende den vej:

  

1. Gå ind på www.nets.eu/3ds

2. Til højre – klik på Tilmeld mobilnummer og kodeord til dit kort

3. Indtast dit kortnummer + klik Bekræft

4. Klik Giv samtykke

5. Vælg et kodeord du kan huske, da det er det kodeord, som du skal bruge sammen med koden fra Nets via sms, når du vælger godkendelse via sms+kode

6. Indtast dit mobilnummer, da Nets sender dig en kode via sms, som du skal bruge til at gennemføre din godkendelse af købet

7. Vælg nu det produkt igen, som du gerne vil købe og gennemfør dit køb på en tryg måde