Skab en enkel og overskuelig økonomi
– med større frihed

  

Dare to Dream Club er til dig, der er klar til at sætte handling bag den forandring, du ønsker dig - og som ved at økonomien altid spiller en rolle. Klubben er også til dig, der har lyst til at slippe bekymringerne i din økonomi ved at danne dig et fuldt overblik, så der kommer ro i maven, og du kan få en større økonomisk frihed.

 

 

Du kan sætte alverdens ting i gang, men hvis du ikke også justerer dit mindset, så knokler du uden retning. Omvendt kan du have fuldstændig styr på dit mindset, men hvis du ikke er villig til aktivt at gøre noget, så kommer du ingen vegne.

 

 

I Dare to Dream Club arbejder vi med begge dele - mindset & handling - så du kan skabe en økonomi, der er i balance og gøre plads til de ting og oplevelser, der giver mening for dig.

 

 

  

Kombinationen der gør hele forskellen 
– rådgivning og opfølgning

 

Dare to Dream Club er for dig, der har lyst til have et forhold til din økonomi, hvor du kan mærke, at det er dig, der styrer din økonomi - ikke omvendt. Den er for dig, da har lyst til at indrette din økonomi på en enkelt og overskuelig måde. Og så er den for dig, der gerne vil føle dig tryg ved de økonomiske beslutninger, som du træffer. Det er dine penge - og dig der bestemmer.

 

Som medlem af Dare to Dream Club får du adgang til mig som din personlige mentor, så vi begge to sikrer os, at du opnår dét, som du ønsker dig for din økonomi. Med mig på sidelinjen får du den rådgivning, som du har brug for for at komme videre - og opfølgningen, som sikrer, at du ikke sidder fast.

 

  

Rådgivningen

Du kan stille alle de spørgsmål, du har brug for inde i vores Facebook gruppen, hvor kun medlemmer har adgang. Det samme gælder for den månedlige LIVE Q&A. Hvis du gerne vil tale med mig 1:1 kan du gøre det ved at booke en 30 minutters medlemssamtale på udvalgte tidspunkter. Det hele er en del af din medlemspris.

 

Blot til information: Jeg rådgiver ikke konkret om investering, pension, gældssanering, konkurs eller valg af specifikke lån.

 

 

Opfølgningen

Et ønske bliver til virkelighed, når vi rent faktisk gør noget ved det. Jeg ved ikke med dig, men nogle gange så har livet det med at komme lidt i vejen med alt mulig andet - og så kan man godt miste fokus. I Dare to Dream Club Facebook gruppen følger jeg op på dig løbende med et oprigtigt ønske om at hjælpe dig med at opnå dét, som du gerne vil. Du behøver ikke at gøre det hele alene - og det koster dig ikke en krone ekstra for opfølgningen er en naturlig del af din medlemspris.

 

 

 

Når inspiration kan skabe 
virkelige forandringer

 

Hvis du selv har lyst til virkelig at dykke ned i forholdet til din økonomi og arbejde med dit mindset, så er Biblioteket i Dare to Dream Club the place to be - her er blot et par eksempler på hvad du finder i gemmerne:

 • Bliv 100% fortrolig med din økonomi
 • Træf de rigtige økonomiske beslutninger
 • Fjern blokeringer i din økonomi
 • Automatisér din økonomi
 • Slip dine økonomiske fordomme
 • Og meget mere...

 

 

Du får også adgang til online kurser, der hjælper dig hele vejen i mål. Online kurserne består af enkle korte videoer, som gør det let og hurtigt for dig at følge kurset og sætte gang i den forandring, som du ønsker at se i din liv.

 

 

Ofte stillede spørgsmål om Dare to Dream Club

 

Nej – der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab. Du kan til enhver tid melde dig ud af Dare to Dream Club. 

Nej – du SKAL ikke meldes ind i en Facebook gruppe, men jeg vil varmt anbefale dig at tilmelde dig Facebook gruppen for medlemmer, så du ikke går glip af de mange fordele som for eksempel LIVE Q&As, personlig rådgivning og opfølgning etc. 

Du har flere muligheder for personlig rådgivning gennem dit medlemskab i Dare to Dream Club. Det kan være en 30 minutters medlemssamtale på udvalgte tidspunkter eller i din egen tråd, som du får i Facebook gruppen, som kun medlemmer har adgang til. Og så er du altid velkommen til at hoppe med på vores månedlige LIVE Q&A i Facebook gruppen, hvor du har spørge og få svar med det samme.

Du får din egen tråd vores Facebook gruppe, hvor kun medlemmer har adgang. Her fortæller du mig, hvad du ønsker at opnå med dit medlemskab af Dare to Dream Club - og så hjælper jeg dig med at holde fokus, så rent faktisk kommer i mål med dét , som du ønsker dig.

Straks efter du har meldt dig ind i Dare to Dream Club, modtager du en mail med login-oplysninger til din medlemsside, hvor du har gang til både Bibliotekter og online kurserne.

  

 

 

Medlemspriser

Du vælger helt selv, om du har det bedst med at betale hver måned, hver 3. måned eller nappe et årsabonnement, så du kun skal betale for dit medlemskab ét gang om året. Der er ingen bindingsperiode uanset hvilken pris, du vælger. Dit abonnement bliver automatisk fornyet, så du skal intet ekstra gøre, når først du har tilmeldt dig.

  

Med dit medlemskab har du adgang til:

 • Personlig rådgivning & opfølgning
 • Dare to Dream Club - Facebook gruppen
 • LIVE Q&A
 • Biblioteket & online kurser
 • De populære årlige ekspeditioner 

 

 

Medlemskab pr. måned => 350 kroner pr. måned

>> Klik her og bliv medlem i dag <<

 

 

Medlemskab for 3 måneder => 900 kroner

>> Klik her og bliv medlem i dag - god pris <<

 

 

Medlemskab for 12 måneder + min bog "Money Makeover Mindset" (spar 1.000 kroner) => 3.200 kroner

OBS! Bogen sendes kun til danske adresser, så hvis du bor i udlandet og gerne vil have dit eget eksemplar af bogen, skal du ikke benytte dig af det her tilbud, men købe bogen via nettet. 

 

>> Klik her og bliv medlem i dag - bedste pris <<