Privat 5 varer

Dare to Dream Club er en medlemsklub for dig, der har taget en beslutning om, at der skal ske en forandring med din økonomi og samtidig gerne vil have en masse medlemsfordele. Se her hvordan du bliver medlem af Dare to Dream Club.

200,00 DKK

Money Makeover Mindset bogen er til dig, der ønsker at skabe et liv med penge nok. Jeg viser dig, hvordan du kan få et kærligt forhold til dine penge, så du kan skabe den økonomi, der passer dig.

199,00 DKK

Du skal booke en session hos mig, når du er klar til at tage magten tilbage over din økonomi - og gerne vil have min hjælp og støtte til at gøre det. Vi kan komme rigtig langt på bare 1 time, så hvis du ikke har prøvet en session hos mig før, så...

1 295,00 DKK

Du skal booke en session hos mig, når du er klar til at tage magten tilbage over din økonomi - og gerne vil have min hjælp og støtte til at gøre det. Når du har det bedst med at booke tid nok fra starten - og give dig selv muligheden for at...

3 195,00 DKK

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast.

20,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5