#173 - Er du ubevidst shopaholic

 

#173 - Er du ubevidst shopaholic:

Igennem de sidste mange årtier har vores købsmønstre ændret sig radikalt. Alligevel er det som om, at vi er ret ubevidste omkring det, så vi antager, at den måde, som vi bruger vores penge på i dag, er helt normalt. For år tilbage kontaktede jeg Dansk MisbrugsBehandling for at høre, om jeg måtte lægge deres shopaholic test på mit website med henvisning til dem, når folk fik resultatet af testen – og det fik jeg lov til. I dagens afsnit gennemgår jeg testens spørgsmål med dig for at se om vi i virkeligheden er mange, der helt ubevidst er shopaholics.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Tag shopaholic testen her

 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#172 - Den værste strategi for dine penge

#36 - Money Makeover Mindset

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her