Få balance i din hverdag nu og fremover
- så din økonomi ikke fylder for meget

 

Forholdet til vores økonomi kan være fyldt med kontraster. Nogle har slet ikke lyst til at forholde sig til deres penge, og hvordan de bruger dem. Andre sidder konstant og kigger i netbanken og flytter rundt på pengene i mellem konti for at undgå overtræk. Begge dele er lige drænende på hver deres måde.

  

 

Det handler om at få balancen tilbage i din hverdag nu og fremover, så din økonomi ikke fylder for meget. De ting, som du ikke håndterer, går ikke bare væk - de bliver ved med at prikke til dig. Det er her, at bekymringer begynder at køre i ring, som kan gøre det næsten umuligt for dig selv at få øje på de rigtige løsninger for dig.

 

 

Når du tager magten tilbage over din økonomi, så føles det til gengæld ret fantastisk. Når du indretter din økonomi, så den passer til det liv, som du ønsker at leve, så bliver dit forhold til dine penge meget friere og fyldt med muligheder.

 

 

Du er unik – og det er din økonomi også. Derfor er det vigtigt for mig, at du får lige præcis den løsning med fra din session, som passer til dit liv. Du fortjener at få styr på det, som udfordrer dig og få øje på de muligheder, som livet giver dig hele tiden.

 

 

 

Sådan foregår en session hos mig:

  • Du booker en tid hos mig - se under "Book din session".
  • Jeg ringer til dig på den aftalte tid - sessionen foregår pr. telefon, så du kan sidde derhjemme under hele sessionen.

 

 

Vi starter din session med, at du fortæller mig om dit ønske, din bekymring eller helt konkrete behov i forhold til dine penge og din økonomi. Det kan derfor være godt, hvis du har skrevet et par stikord til dig selv, så du holder dig på sporet.

 

 

Når jeg lytter til dig, er det i aktivt samspil med min intuition. Når du taler, hører og fornemmer jeg steder i dine sætninger og dine ord, hvor der er små mislyde (lyder måske skørt, men det er den bedste måde, jeg kan beskrive det på), og her beder jeg dig uddybe.

 

 

Det er derfor ikke usædvanligt, at der kommer nogle helt andre ting op i en session, end du selv har forstillet dig. Og alt er fint, for der kommer bare det op, som er klar til at blive set på og forløst. Nogle gange er det også helt konkrete lavpraktiske ting som, hvordan undgår jeg at min budgetkonto går i minus uden at skulle have en kassekredit? Eller hvordan indretter jeg bedst min økonomi, så der bliver plads til de ting, som jeg godt vil spare op til?

 

 

Uanset dit behov, vil du altid gå fra sessionen med nogle helt konkrete tiltag, så du kan komme videre med det samme. Afhængig af, hvad der kommer op, kan der være behov for mere end én session, men i langt de fleste tilfælde er én session nok i forhold til det konkrete behov eller ønske.

 

 

En session er ikke en mirakelkur eller quickfix. Du skal selv gå vejen, men jeg er der til at lyse op, så du kan se, hvor du skal hen - heraf navnet: Light Up Session.

 

 

 

Andre siger om sessioner hos mig:

Mine sessioner er primært for privatpersoner, men jeg hjælper også ind imellem solo-selvstændige, hvor privat- og firmaøkonomien hurtigt smelter sammen. 

 

  

Jeg tog et forløb hos hende, og hun kan noget helt unikt. Jeg har lidt svært ved at sætte ord på det. Men det er noget med at bruge pengene der hvor det giver MIG mest glæde, og ikke alle mulige ideer fra andre mennesker. Og at det ikke altid er den matematisk korrekte løsning der er den bedste for dig, men den der gør dig glad og let.

 

Carina hjælper med at skabe flow i dit liv. Jeg har lige haft den vildeste flow oplevelse hvor alt ved hussalg over til at få lejelejlighed flaskede sig mirakuløst perfekt. Mit oprindelige mål var at blive tekniske solvent, så jeg kunne komme videre i livet. Det skal jeg love for jeg gjorde, med et pænt overskud oven i købet.

 

 

*** 

 

 

Kære Carina. Tusind tak for dine altid kloge betragtninger. Det var en super session med dig, den har givet mig et helt andet overblik, hvilket så giver helt andre og nye muligheder! Som bonus har du altid helt vildt mange gode ideer til nye tiltag og andre måder at gøre tingene på. Er vild med dit livssyn. Af hjertet tak for dig, du er SÅ meget en stjerne.

 

 

***  

 

 

Vi tog kontakt til Carina efter mange års overforbrug. Vi kontaktede Carina ved juletid i 2020. I løbet af sommeren var vi nået til er punkt hvor det ikke gik længere. Vi havde en uoverskuelig stor restskat og gik i gang med at læse om penge og investeringer. Der var mange gode tips og vi fik en bedre forståelse for hvordan man skaber penge til at leve det liv man gerne vil, men vores daglige økonomi sejlede stadig, selvom vi prøvede at få styr på det og tog et ordentligt ryk. Jeg faldt over Carinas bog som ramte noget i mig. Det med at leve et liv med penge nok virkede som noget meget fjernt, men spændende. Vi har altid tjent godt, men brugt lidt mere end vi havde, og derfor havde vi oparbejdet et underskud over årene.

 

Carinas hjælp var det der gjorde, at vi tog det afgørende skridt. Vi fik med ét ændret vores overforbrug, lagde indkøb om, fik en masse konti til de forskellige poster, stoppede overforbruget og vigtigst - fik et fælles sprog om økonomi. Nu er det blevet til en sport at holde økonomien inden for realistiske rammer og vi føler mere, at vi har kontrollen med vores økonomi. Vi ser pludselig fremad mod drømme om længere rejser, hvilket er et stort ønske, men som er noget der har virket uoverskueligt før. Vi har meget mere en følelse af at verden ligger åben og at vi har muligheder forude. Vi lægger nu til side i stedet for at bruge mere end vi har og vi tager mere et aktivt valg om forbrug end tidligere og får dermed i højere grad ting og mad der betyder noget. Vi siger kæmpe tak, det var Carinas hjælp der fik os ud over rampen.

 

 

  

Når du har haft en session hos mig, vil du:

  • Vide præcis hvad du skal gøre og hvordan.
  • Forstå hvad der har stoppet dig tidligere, så det ikke sker igen.
  • Mærke at din økonomi ikke længere er et mysterium, men noget som du nu forstår.
  • Være i stand til at styre din økonomi i lige præcis den retning, der passer til dit liv og dine ønsker – både nu og fremover.

 

 

Du skal booke en session hos mig, når du er klar til at tage magten tilbage over din økonomi - og gerne vil have min hjælp og støtte til at gøre det. Når du er klar til, at det er dig, der styrer din økonomi og ikke omvendt. 

 

 

Når du har sessioner med mig, så taler vi om det hele - også det der måske gør ondt og larmer, så du kan få forløsning og se lyset forude - og om alt det andet udenom, som påvirker dig og din økonomi. Din økonomi vil altid være en del af dit liv, så du kan lige så godt få et kærligt forhold til dine penge. Jeg er her for at støtte og vejlede dig på vejen, så du ikke længere skal stå med det hele alene. Livet skal (også) leves til hverdag - og det må godt være sjovt.

 

  

Blot til information: Jeg rådgiver ikke konkret om investering, pension, gældssanering, konkurs eller valg af specifikke lån.

 

 

  

Booking & priser

Vi kan komme rigtig langt på bare 1 time, så hvis du ikke har prøvet en session hos mig før, så vil jeg anbefale, at du starter med at booke 1 time. Hvis du har det bedst med at have tid nok fra starten, så vil jeg anbefale dig at købe 3 timer. Du kan opdele dine 3 timer ned til 3 sessioner af 1 times varighed hver. Timerne skal bruges inden for 12 måneder efter købsdato, så du har masser af tid. 

 

Når jeg har modtaget din betaling, så kontakter jeg dig pr. mail, så vi sammen kan finde et tidspunkt for din session, der passer dig - og komme i gang.

 

 

Light Up Session - 1 time

Pris: 1.295 kroner inkl. moms

  

>> JEG VIL I GANG NU OG STARTER MED 1 TIME <<

 

 

Light Up Session - 3 x 1 timer

Pris: 3.195 kroner inkl. moms

 

>> JEG HAR BRUG FOR 3 x 1 TIMER TIL AT KOMME GODT VIDERE <<

  

 

Du kan også betale for de 3 x 1 timer i 3 rater sådan her:

Fra i dag og indtil den sidste dag i den her måned => 1.065 kroner
Den 1. i næste måned => 1.065 kroner
Den 1. i måneden efter => 1.065 kroner
Samlet betaling ved ratebetaling => 3.195 kroner

 

>> JEG HAR BRUG FOR 3 x 1 TIMER - BETALT i 3 RATER <<