Indret din økonomi efter dit liv – ikke omvendt

 

Få balance i din hverdag nu og fremover
- så din økonomi ikke fylder for meget

 

Igennem årene har jeg mødt mange, som skammer sig over, at de ikke har styr på deres økonomi. Skam kan gøre én af to ting – enten så bruger du den til rejse dig og gøre noget ved det, så du kommer videre. Eller også bliver du siddende med præcis de samme økonomiske udfordringer, som du har i dag - uden at vide, hvad du skal gøre ved det.

  

 

Det handler om at få balancen tilbage i din hverdag nu og fremover, så din økonomi ikke fylder for meget. De ting, som vi ikke håndterer, går ikke bare væk - desværre. Til gengæld kræver dine økonomiske udfordringer mere og mere opmærksomhed, hvis du ikke får dem løst. Det er her, at bekymringer bliver til frygt, som kan gøre det næsten umuligt for dig selv at få øje på de rigtige løsninger for dig.

 

 

Hvad der kan virke fuldstændig uoverskueligt for dig, er det som jeg hjælper andre med at løse hele tiden. Du er noget særligt, men dine udfordringer er med garanti helt normale. Tænk på hvordan det vil føles for dig, når du har fået styr på den udfordring, som lige nu står i vejen for dig. Tænk på hvor befriende det vil være, når du får ændret din bekymring eller frygt til handling. Det er netop handling, der gør forskellen - fordi du endelig gør noget ved det. Det eneste du skal bede om, er hjælp.

 

 

  

Det kan være, at du:

 • Sidder med en helt konkret udfordring som et få lavet et budget, der rent faktisk holder hver måned - og som du forstår.
 • Er træt af at dit overforbrug vælter din økonomi hver måned - selvom du lover dig selv igen og igen, at nu skal det stoppe.
 • Har flere forskellige udfordringer med dine penge eller økonomi som overvælder dig, så du ikke ved, hvor du skal starte.
 • Oplever andre ting, hvor dine penge eller økonomi spiller en rolle, som du gerne vil have hjælp til at forstå og ændre.

  

 

Du er unik – og det er din økonomi også. Derfor er det vigtigt for mig, at du får lige præcis den løsning med fra din session, som passer til dit liv. Du fortjener at få styr på det, som udfordrer dig.

 

  

 

 

 

 

Sådan foregår en session hos mig:

 • Du booker en tid hos mig - se under "Book din session".
 • Jeg ringer til dig på den aftalte tid - sessionen foregår pr. telefon, så du kan sidde derhjemme under hele sessionen.
 • Du fortæller mig om dine udfordringer, og jeg giver dig helt konkrete løsninger til. hvordan du skal gøre for at komme videre.  

 

 

Andre siger om sessioner hos mig:

Mine sessioner er særligt for privatpersoner, men jeg hjælper også ind imellem solo-selvstændige, hvor privat- og firmaøkonomien hurtigt smelter sammen. 

 

  

Kære Carina. Tusind tak for dine altid kloge betragtninger. Det var en super session med dig, den har givet mig et helt andet overblik, hvilket så giver helt andre og nye muligheder! Som bonus har du altid helt vildt mange gode ideer til nye tiltag og andre måder at gøre tingene på. Er vild med dit livssyn. Af hjertet tak for dig, du er SÅ meget en stjerne ❤️

 

 

En anden siger: 

 

 

Jeg er iværksætter og har i den forbindelse mange hatte på selv (nogle af dem har jeg heldigvis "udliciteret"), men et område, som jeg hverken kan eller vil lægge fra mig, er overblikket over min økonomi. Derfor kom det bag på mig, da jeg opdagede, at jeg rent faktisk slet ikke havde styr på, hvad jeg egentlig skulle gøre med mine penge, om jeg så havde en million kroner stående på kontoen.

 

Det begyndte som en følelse i kroppen, som blev til en knude i maven, som blev til smerter i visse af mine tænder - og pludselig dukkede Carina op i mit hoved en lørdag aften. Så vidste jeg med det samme, hvad der var på færde: jeg skulle have styr på økonomien, ikke mindst mine følelser omkring den. Med denne erkendelse forsvandt mine smerter, jeg skrev straks til Carina, og sammen aftalte vi meget hurtigt en tid til en session.

 

I løbet af sessionen fik jeg forklaret hende, hvad jeg tumlede med, hun lyttede og gav mig så nogle effektive og meget konkrete redskaber, som jeg straks kunne implementere. Det er jeg i skrivende stund rigtig godt i gang med, hvilket er skønt, men det allerbedste er igen at have følelsen af at have styr på mine penge, og at min pengebeholdning gerne må vokse sig stor og fed.

 

Fordi de redskaber, jeg fik, tacklede faktisk også nogle af mine hæmmende overbevisninger omkring penge, bl.a. i en irrationel angst for at tjene penge, som gik på, at har man mange penge, så kommer SKAT efter én. Derfor var jeg følelsesmæssigt i vildrede, mht. hvordan jeg skulle tackle mine penge. Det er jeg ikke mere, så tusind tak, kære Carina! ❤️ 

 

 

 

  

 

Når du har haft en session hos mig, vil du:

 • Vide præcis hvad du skal gøre og hvordan.
 • Forstå hvad der har stoppet dig tidligere, så det ikke sker igen.
 • Mærke at din økonomi ikke længere er et mysterium, men noget som du nu forstår.
 • Være i stand til at styre din økonomi i lige præcis den retning, der passer til dit liv og dine ønsker – både nu og fremover.

 

 

Du skal booke en session hos mig, når du er klar til at tage magten tilbage over din økonomi - og gerne vil have min hjælp og støtte til at gøre det. Når du er klar til, at det er dig, der styrer din økonomi og ikke omvendt. 

 

 

Når du har sessioner med mig, så taler vi om det hele - også det der måske gør ondt og larmer, så du kan få forløsning og se lyset forude - og om alt det andet udenom, som påvirker dig og din økonomi. Din økonomi vil altid være en del af dit liv, så du kan lige så godt få et kærligt forhold til dine penge. Jeg er her for at støtte og vejlede dig på vejen, så du ikke længere skal stå med det hele alene. Livet skal (også) leves til hverdag - og det må godt være sjovt.

 

  

OBS! Jeg rådgiver ikke konkret om investering, pension, gældssanering, konkurs eller valg af specifikke lån.

 

 

 

 

  

  

Book din Light Up Session

Du booker nemt din session direkte ved at klikke på én af mulighederne lige nedenfor. Jeg sender mail med bekræftelse til dig senest 48 timer efter du har gennemført din booking + bestilt din session på enten 1 eller 3 timer (kan deles op i 3 tider af hver 1 time) - klik på én af mulighederne nederst på siden og gennemfør din bestilling.

 

 

Ledige tider til din Light Up Session - lige nu:

Nå du har købt det antal timer, der er passende for dig (se nederst på siden), så vælger du her dato og tidspunkt for din Light Up Session og sender mail til mig - enten ved at klikke på linket for tiden eller ved at skrive til mig på info@kenddinepenge.dk.

 

Hvis du ikke sender mail til mig, så modtager du mail fra mig så snart jeg har modtaget din betaling, så vi kan finde en tid til din Light Up Session: 

 

 

November 2021 + december 2021 + januar 2022:

Grundet stor travlhed (mere nyt om dét senere), så er der lige nu ingen åbne ledige tider. Hvis du har brug for mig hjælp i perioden november 2021 - januar 2022, er du meget velkommen til at sende mig en mail på info@kenddinepenge.dk med et par forslag til tidspunkter, der passer dig - så ser vi, om vi ikke kan få det hele til at passe sammen.

 

 

  

Light Up Session - 1 time

Pris: 995 kroner inkl. moms

 

Vi kan komme rigtig langt på bare 1 time, så hvis du ikke har prøvet en session hos mig før, så vil jeg anbefale, at du starter med at booke 1 time.

  

>> JEG VIL I GANG NU OG STARTER MED 1 TIME <<

 

 

 

Light Up Session - 3 timer*

Pris: 2.495 kroner inkl. moms

 

*) Hvis du har brug for det, kan du opdele dine 3 timer ned til 3 sessioner af 1 times varighed hver. Betales på én gang. Timerne skal bruges inden for 12 måneder efter købsdato, så du har masser af tid.

 

Når du har det bedst med at booke tid nok fra starten - og give dig selv muligheden for at splitte timerne op.

 

>> JEG HAR BRUG FOR 3 TIMER TIL AT KOMME GODT VIDERE <<

  

 

Du kan også betale for de 3 timer i 3 rater sådan her:

Fra i dag og indtil den sidste dag i den her måned => 832 kroner
Den 1. i næste måned => 832 kroner
Den 1. i måneden efter => 831 kroner
Samlet betaling ved ratebetaling => 2.495 kroner

 

>> JEG HAR BRUG FOR 3 TIMER - BETALT i 3 RATER <<