#178 - Misforstået nærighed

 

#178 - Misforstået nærighed:

For nylig hørte jeg en bid af et radioprogram, hvor de talte om nærighed – og de opfordrede folk til at ringe ind, som mente, at de var nærige. Der var ingen opkald. Og det fik mig til at tænke på, hvad vi egentlig opfatter som nærigt i dag. I dagens afsnit taler jeg med dig om, hvordan nærighed kan påvirke vores økonomi og måske ligefrem være årsag til, at vi – ofte ubevidst – misbruger vores penge.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - skab en økonomi der giver mening for dig

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#177 - Fælden jeg selv falder i

#21 - Tag magten tilbage

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her