#177 - Fælden jeg selv falder i

 

#177 - Fælden jeg selv falder i:

Jeg falder selv, alt for ofte, i fælden med at tro, at der ikke er noget andet eller mere jeg kan gøre. Det sker når jeg føler mig fastlåst i en situation, hvor jeg ikke selv kan finde en ny vej. Det er ikke fordi jeg tror, at jeg ved det hele – det er nærmere en skør accept af, at det nok bare er sådan her det er. Og så får jeg øje på andre, som slet ikke har den samme overbevisning – og så eksploderer min hjerne, først i overvældelse og så i muligheder. Jeg har set det samme ske igen og igen for andre når det kommer til økonomi, så i dagens afsnit vil jeg tage dig igennem fælden – og ud igen på den anden side.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - se nye muligheder i din økonomi

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#176 - Prisen for økonomisk frihed

#75 - Alt er forbundet med din økonomi

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her