#21 - Tag magten tilbage

  

#21 - Tag magten tilbage:

Det her afsnit er et opråb til dig, der kan mærke, at det er som om, at der er noget nyt på vej. Du kan ikke længere kigge på de autoriteter, som du tidligere har stolet på for at finde ud af, hvad der er det rigtige at gøre, når det kommer til din økonomi. Cash er ikke længere King. Men hvad gør vi så? Det giver jeg mit bud på i dag - og jeg ved, at jeg kommer til at overraske dig med nogle af mine input, så læn dig tilbage, åbn tankerne og lad dig inspirere til en ny måde at tænke din økonomi på.

     

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Dare to Dream Club – få inspiration hver måned til at tænke i nye baner

Budget – gør noget ved det nu

  

Andre afsnit du kan hygge dig med:

BONUS - Dare to Dream Club

#20 - Det glemte guld

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her