Indret din økonomi efter dit liv – ikke omvendt

 

Få balance i din hverdag nu og fremover
- så din økonomi ikke fylder for meget

 

Igennem årene har jeg mødt mange, som skammer sig over, at de ikke har styr på deres økonomi. Skam kan gøre én af to ting – enten så bruger du den til rejse dig og gøre noget ved det, så du kommer videre. Eller også bliver du siddende med præcis de samme økonomiske udfordringer, som du har i dag - uden at vide, hvad du skal gøre ved det.

  

 

Det handler om at få balancen tilbage i din hverdag nu og fremover, så din økonomi ikke fylder for meget. De ting, som vi ikke håndterer, går ikke bare væk - desværre. Til gengæld kræver dine økonomiske udfordringer mere og mere opmærksomhed, hvis du ikke får dem løst. Det er her, at bekymringer bliver til frygt, som kan gøre det næsten umuligt for dig selv at få øje på de rigtige løsninger for dig.

 

 

Hvad der kan virke fuldstændig uoverskueligt for dig, er det som jeg hjælper andre med at løse hele tiden. Du er noget særligt, men dine udfordringer er med garanti helt normale. Tænk på hvordan det vil føles for dig, når du har fået styr på den udfordring, som lige nu står i vejen for dig. Tænk på hvor befriende det vil være, når du får ændret din bekymring eller frygt til handling. Det er netop handling, der gør forskellen - fordi du endelig gør noget ved det. Det eneste du skal bede om, er hjælp.

 

 

  

Det kan være, at du:

  • Sidder med en helt konkret udfordring som et få lavet et budget, der rent faktisk holder hver måned - og som du forstår.
  • Er træt af at dit overforbrug vælter din økonomi hver måned - selvom du lover dig selv igen og igen, at nu skal det stoppe.
  • Har flere forskellige udfordringer med dine penge eller økonomi som overvælder dig, så du ikke ved, hvor du skal starte.
  • Oplever andre ting, hvor dine penge eller økonomi spiller en rolle, som du gerne vil have hjælp til at forstå og ændre.

  

 

Du er unik – og det er din økonomi også. Derfor er det vigtigt for mig, at du får lige præcis den løsning med fra din session, som passer til dit liv. Du fortjener at få styr på det, som udfordrer dig.

 

 

Derfor har jeg skabt muligheden for, at du kan få en gratis Match Samtale så du har tryghed for, at jeg kan hjælpe dig, inden du booker en session eller vælger andre løsninger hos mig - scroll ned og se de ledige tider. 

 

  

 

 

 

 

Gratis Match Samtale - book dine 15 minutter her

Hvad der kan føles kompliceret eller uoverskueligt for dig, vil ofte være noget, som jeg kan hjælpe dig med i en session. For at du kan være tryg ved, om jeg kan hjælpe dig, inden du booker en session, så book en Match Samtale hos mig først.

 

Jeg ringer til dig på din booking tid og så finder vi ud af, hvad du har brug for. Et par dage inden vores samtale, modtager du en mail fra mig med nogle få spørgsmål som din forberedelse til samtalen. Du skal ikke sende svar på spørgsmålene til mig, men bare have dem foran dig til vores samtale. Jeg glæder mig til at tale med dig.

 

 

Alt hvad du skal gøre for at booke din gratis Match Samtaler er:

  • Klik på den tid herunder, som du gerne vil booke til din gratis Match Samtale.
  • Skriv dit navn, telefonnummer, dato og tidspunkt i den mail, der kommer op og klik "Send"
  • Jeg bekræfter din booking inden for senest 48 timer.

 

OBS! Jeg rådgiver ikke konkret om investering, pension, gældssanering, konkurs eller valg af specifikke lån.

 

 

 

Ledige tider til din gratis Match Samtale - lige nu:

Match Samtalerne bliver booket hurtigt, så book din tid nu - imens den stadig er ledig.

 

OBS! Grundet "Money Makeover Forløbet", workshops og foredrag vil der fremover kun blive udbudt et begrænset antal Match Samtaler, så hvis du vil være sikker på at modtage besked, når det sker, så vælg en gratis gave, så du automatisk modtager mit nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde dig igen.

 

Onsdag d. 7. oktober 2020 - kl. 14:00-14:15 => BOOKET

Torsdag d. 8. oktober 2020 - kl. 11:15-11:30 => BOOKET

Onsdag d. 21. oktober 2020 - kl. 14:30-14:45 => BOOKET

Onsdag d. 21. oktober 2020 - kl. 15:00-15:15 => BOOKET

Mandag d. 16. november 2020 - kl. 14:00-14:15 => BOOKET

Mandag d. 16. november 2020 - kl. 15:00-15:15 => BOOKET

Onsdag d. 18. november 2020 - kl. 11:15-11:30 => BOOKET

Torsdag d. 19. november 2020 - kl. 13:00-13:15 => BOOKET

Fredag d. 20. november 2020 - kl. 11:45-12:00 => BOOKET

 

Det er endnu uvist om der kommer Match Samtaler til januar 2021, da jeg er i fuld sving at planlægge Money Mindset Workshop, der går i luften i slutningen af januar 2021. Hvis du har brug for en snak, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på min medlemsklub Dare to Dream Club, hvor personlig rådgivning - både via telefon og mail - netop er blevet en del af medlemskabet. For bare 125 kroner om måneden har alle medlemmer adgang til mere end 1 års arkiv af månedstemaer og personlig rådgivning. Desuden er medlemskabet krydret med præmier hver måned, særlig adgang til workshops, events og meget andet. Hvis du er nysgerrig efter at se, om Dare to Dream Club er noget for dig, kan du læse alt om den her - klik her og læs alt om Dare to Dream Club.

 

 

 

OBS! Jeg rådgiver ikke konkret om investering, pension, gældssanering, konkurs eller valg af specifikke lån.

 

 

   

  

 

Andre siger om Match Samtaler hos mig:

Mine sessioner er særligt for  privatpersoner, men også for solo-selvstændige, hvor privat- og firmaøkonomien hurtigt smelter sammen. 

 

  

Siden vores samtale har jeg dagligt arbejdet med min økonomi. Blandt andet havde jeg et ok fungerende budget med rimeligt godt overblik. MEN ved at lige at gøre mig den ulejlighed at skrive tallene ind i dit budgetskema, fik jeg et helt andet overblik og konstaterede SÅGU, at jeg har mere end jeg havde regnet med til det, jeg ønsker mig: dels at betale gæld ned, dels at opbygge buffer til tandlæge og andre ting, dels at have rummelighed nok i det daglige madbudget. Jeg syntes, at det gik ok, men nu går det bare MEGET MERE OK. Tusind tak for spark i r*v.

 

 

Det er virkelig underligt, for jeg har fundet så mange flere penge i mit budget end jeg troede, jeg havde. De har stået for øjnene af mig hele tiden, og jeg har bare ikke fået øje på dem eller kunnet SE dem før nu, hvor jeg bare har haft det hele oppe og vende. Tror det, du har sagt om, at ens budget og overblik over økonomien jo ikke er en straf, men at man må gå til det med åbent nysgerrigt sind. Den er super vigtig at tage ind. 

 

 

 

Hvis vi to allerede har haft fornøjelsen af at tale sammen i en Match Samtale  - og du har lyst til at tale videre med mig, så benyt én eller flere af de her muligheder:

Book en session med mig via telefon - vælg mellem 1 time eller 3 timer (kan opsplittes i 3 x 1 time) - klik her og læs mere

 

Meld dig ind i min medlemsklub Dare to Dream Club i Team All-the-Way, hvor du har adgang til 15 minutters konkret personlig telefonrådgivning med mig hver eneste måned - klik her og læs mere