#84 - Minimalismens fordele og ulemper

  

#84 - Minimalismens fordele og ulemper:

Dagens emne handler om minimalisme og kom til mig efter en forespørgsel fra en lytter, der gerne vil høre min vinkel. Jeg skal være den første til at indrømme, at da jeg hørte udtrykket minimalisme i forhold til forbrug for flere år siden, der havde jeg en god portion fordomme – uden helt at vide, hvad minimalisme egentlig handlede om. Derfor har det også været en stor fornøjelse for mig at dykke mere seriøst ned i emnet og se nærmere på, hvilke fordele og ulemper, som jeg ser ved minimalisme.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club – et bevidst valg af økonomisk inspiration og rådgivning

Money Makeover Mindset bogen – kom i kontakt med det der giver mening for dig og din økonomi 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#83 - Zoom ind og ud i din økonomi

#51 - Stol på dig selv med dine penge

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her