#51 - Stol på dig selv med dine penge

  

#51 - Stol på dig selv med dine penge:

Igennem de sidste par uger er jeg stødt på flere eksempler, hvor folk har modtaget gode råd fra andre og fulgt dem - selvom de egentlig ikke havde lyst. Det er bestemt et tema, som jeg selv kender rigtig godt fra mit eget liv. Specielt hvis jeg er i en udviklingsfase, hvor jeg ikke føler mig helt færdigbagt, kan jeg godt være mere villig til at gøre, hvad andre synes, er det rigtige for mig. I dagens afsnit beskriver jeg nogle af de situationer, hvor du risikerer at sætte tilliden til dig selv og dine penge på en prøve, så du netop kan være opmærksom ikke at gøre det fremover. Én af de ting, som kan gøre det nemmere for dig at stole på dig selv med dine penge, er at få gang i din økonomiske selvtillid, som du også kan høre mere om i afsnittet her.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Forløbet – når du vil have 100% styr på din økonomi

Light Up Sessioner – fortrolige og motiverende 1:1 sessioner

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#50 - Den amerikanske metode

#45 - Sådan undgår du impulskøb

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her