#62 - Gældfri er ikke lykken

  

#62 - Gældfri er ikke lykken:

Ønsket om at være gældfri er noget, som jeg ofte hører hos mine kunder og generelt, når folk taler med mig om deres penge og privatøkonomi. I dagens afsnit går jeg ned i og bagom det at være gældfri, som jeg selv er på nuværende tidspunkt. Jeg taler om, hvad det betyder for ens liv, og hvad det absolut ikke betyder - og hvilken betydning det helt konkret har haft for mig. 

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Mindset bogen – skab et liv med penge nok

Budget onlinekursus – sådan laver du et budget der holder hver måned

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#61 - Genfind balancen i din økonomi

#54 - Alt under 100 testen hos mig selv

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her