#54 - Alt under 100 testen hos mig selv

  

#54 - Alt under 100 testen hos mig selv:

I mit podcast afsnit nr. 9 fortæller jeg om, hvordan vi alle har en bagatelgrænse på vores konto, som betyder at alt forbrug, hvor beløbet er under den bagatelgrænse, kan vi simpelthen ikke huske. Det er én af de absolut største og første steder at kigge, hvis du føler, at pengene siver ud af din konto, og hvor du føler, at du intet har købt. I dagens afsnit tager jeg dig med behind the scenes når jeg laver testen på min egen konto. Så lyt med hvis du er nysgerrig efter at høre, hvordan min gennemgang går, hvad der er af overraskelser for mig selv, og hvordan jeg har det med det forbrug, jeg har haft.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Dare to Dream Club – når du godt vil holdes til ilden

Money Makeover Mindset bogen – bliv inspireret og gør noget ved det

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#53 - Lever du eller overlever du

#9 - Alt under 100 tæller ikke

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her