#6 - Stop med at sige det her til dig selv

  

#6 - Stop med at sige det her til dig selv:

Ofte bruger vi ord uden at vide præcis hvor stor indflydelse de har på vores liv og vores mindset. Det gælder i særdeleshed også, når det kommer til dine penge. Faktisk kan du fortælle historier for dig selv, som er direkte årsag til, at din økonomi ikke kan ændre sig, før du ændrer på din historie. Jeg tager dig igennem de klassiske historier, som mine kunder har fortalt sig selv igen og igen. Jeg fortæller dig også, hvad der sker, når vi ændrer vores historie og tager ansvaret for dét der er vores. Og så får du et indblik i, hvad jeg selv gør, når jeg har brug for at blive skubbet ud af mine egne historier. 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Indret din økonomi så den passer til det liv du ønsker dig

Få styr på en helt konkret del af din økonomi – et skridt ad gangen

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#4 - Når det fornuftige ikke er det rigtige

#5 - Glem alt om ÅOP

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her