#57 - Slip frygten i din økonomi

  

#57 - Slip frygten i din økonomi:

Der er ingen tvivl om, at foråret og sommeren her i 2020 på alle måder har været usædvanlig og påvirket hver vores økonomi i mange forskellige retninger. Jeg fik lyst til at give dig en mulighed for at slippe frygten i din økonomi, hvis du godt kan mærke, at den kommer snigende - eller måske raser frygten allerede i dig lige nu. I dagens afsnit tager jeg dig igennem en meget personlig oplevelse jeg selv har haft for nylig om frygt, overgivelse og genfinde forbindelsen. Jeg giver dig også mine bud på, hvordan du kan forholde dig til din økonomi lige nu afhængig af om du oplever en midlertidig udfordring eller en påvirkning på din økonomi af mere vedvarende karakter. Og så deler jeg lidt om noget helt nyt, som jeg er ved at skabe med den dybeste intention om at skabe overblik, åbne op for håb og skabe adgang til de økonomiske muligheder i din økonomi.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Mindset bogen – inspiration der transformere dit forhold til penge

Light Up Sessioner – når du gerne vil have personlig rådgivning

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#56 - Når dine penge er alene hjemme

#1 - Darling it's time

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her