#1 - Darling, it's time

  

#1 - Darling, it's time:

I det her afsnit får du en quick guide til mig, til min baggrund og ikke mindst mit mindset omkring penge og privatøkonomi, som adskiller sig en helt del fra, hvad du normalt hører og læser. Jeg indvier dig også i en fornemmelse, som flere oplever i disse år - en fornemmelse af behovet for at opløse noget gammelt og begynde noget helt nyt. Ikke starte forfra, men simpelthen gå en helt anden vej, som også betyder at forstå din økonomi og bruge dine penge på en helt ny måde, som kan være magisk for din bankkonto. 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Fra skattegæld til overskud

Mine kunders 7 ynglingstips - Money Makeover Tips

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#2 - Skør samtale med bankrådgiver

#3 - Kviklån ikke værre end kassekredit

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her