#53 - Lever du eller overlever du

  

#53 - Lever du eller overlever du:

Vi minder ofte hinanden om det - at levet i nu'et. Men hvor ofte gør vi det egentlig, når det kommer til stykket? Er det bare blevet noget, som vi siger til hinanden - uden rigtigt at gøre det. Personligt er jeg blevet mere og mere nysgerrig efter, hvad der sker, når vi begynder at zoome ind på dét der virkelig betyder noget for os. I dagens afsnit tager jeg dig igennem nogle at de ting, som jeg blev opmærksom på, at jeg virkelig spildte min tid på - og hvad jeg hørte fra andre. Du får også et par anbefalinger med på vejen - blandt andet en tanke om at bringe logikken tilbage i vores liv. Dén er vi åbenbart blevet så uvante med, at vi ligefrem er blevet mistænksomme over for den.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Forløbet – når du vil have en økonomi der giver dig luft

Money Makeover Mindset – bogen med et nyt syn på penge

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#52 - Se din økonomi i øjnene

#32 - Brug 48 timers reglen først

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her