#49 - Tandlægeskræk koster dig kassen

  

#49 - Tandlægeskræk koster dig kassen:

Jeg er virkelig ikke god til tandlæger - overhovedet. Jeg burde nok være blevet kureret eftersom jeg gik med bøjle som barn og derfor meget ofte var til tandlægen, men nej - skrækken er min trofaste følgesvend, når det kommer til tandlæger. I det her afsnit fortæller jeg dig om en oplevelse, som fik vendt min tandlægeskræk på hovedet. Og så afslører jeg også de hyppigste årsager til tandlægeskræk, som de har noteret sig hos min tandlæge. Et lille regnestykke bliver det også til, for det er på tide at få punkteret myten om, at det koster kassen at gå til tandlægen. 

 

Info om min tandlæge (mine varmeste anbefalinger):

Ibudent - Ilona & Rasmus

Frederikssundsvej 215, 1. sal

2700 Brønshøj

Tlf.: 38 28 38 43

Mail: kontakt@ibudent.dk
 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Budget – gør plads til din tandlæge i budgettet

Opsparing – du kommer virkelig langt med 100 kroner

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#48 - Giv dig selv et break

#5 - Glem alt om ÅOP

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her