BONUS - Dare to Dream Club

  

BONUS - Dare to Dream Club:

I det her BONUS afsnit fortæller jeg dig om, hvorfor jeg har valgt at starte min spritnye medlemsklub Dare to Dream Club. Jeg glæder mig så fantastisk meget til at give alle en mulighed for at få et mere kærligt forhold til deres penge, så de kan skabe en ny version af deres økonomi. Vores syn på vores penge og vores forhold til vores økonomi trænger i den grad til at få pudset brillerne. Det er en forældet måde at betragte tingene på, hvor det ofte handler om at samle sammen og håbe, at det er nok til at overleve. Så undervejs glemmer vi at leve, virkelig leve, og nyde vores liv - sammen med vores penge og vores økonomi. En forandring starter med en tanke, der bliver til en beslutning, og med Dare to Dream Club har jeg besluttet at nå ud til alle jer, der ønsker en forandring i jeres økonomi. Og så elsker jeg alle de mange andre fordele, som du får, når du er medlem af Dare to Dream Club - det her er kun begyndelsen.

    

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Dare to Dream Club er en medlemsklub for dig, der har taget en beslutning om, at der skal ske en forandring med din økonomi.