#2 - Skør samtale med bankrådgiver

  

#2 - Skør samtale med bankrådgiver:

I det her afsnit fortæller jeg dig om en skør samtale, som jeg havde med min egen bankrådgiver. Du kender det måske selv: du skal tale med din bankrådgiver - eller endnu værre - til møde med din bankrådgiver. Din bankrådgiver er sikkert ganske flink, udfordringer er bare, at du ofte forlader banken mere forvirret, end da du kom, og du føler tit, at du simpelhen ikke forstå det, som din bankrådgiver siger. Jeg giver dig den nemme opskrift til, hvordan du fremover sikrer dig, at du altid får den information fra din bankrådgiver, som du har brug for, så du ikke kommer til at sige ja - bare for at komme ud af mødet hurtigst muligt. Og nej - det er ikke dig, der er hverken dum eller noget galt med. 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Budgetskabelon - jeg klarer den selv

Budgetskabelon - jeg vil godt være sikker på, at jeg gør det rigtigt

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#1 - Darling, it's time

#3 - Kviklån ikke værre end kassekredit

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her