#36 - Money Makeover Mindset

  

#36 - Money Makeover Mindset:

Min bog udkommer officielt på mandag d. 4. maj 2020, så det er kun passende, at jeg nu introduceres dig for baggrunden for hele bogen. I dagens afsnit får du mine definitioner på de to grundpiller, som jeg mener er fundamentet for din økonomi - nemlig frihed og ansvar. Du får også en forståelse for, hvorfor frihed og ansvar netop danner grundlag for din egen rigdom. Og som den første hører du om mit spritnye og særlige tiltag for at sikre mig, at du får de bedste betingelser for  at tage ordene i bogen helt ind, så du kan tage magten tilbage over din økonomi - og virkelig nyde det.

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Mindset bogen – skab et liv med penge nok

Light Up Sessioner – skab et kærligt forhold til din økonomi

  

Andre afsnit du kan hygge dig med:

BONUS - Light Up Sessioner

#35 - Lav dine egne økonomiske ritualer

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her