#144 - Den manglende brik i din økonomiske forandring

 

#144 - Den manglende brik i din økonomiske forandring:

Forandring har altid interesseret mig, og det er jeg helt sikkert ikke alene om - tænk bare på alle "makeover" shows i TV med før-og-efter. Lige nu er jeg selv midt i en større forandring, så derfor er jeg også ekstra opmærksom på mine mønstre. I sidste uge slog dén her tanke mig for første gang: Du skal blive en ny version af dig selv for at forandre dig. Det er ikke fordi, jeg ikke har hørt det før, men den fes altså ind på et helt nyt niveau hos mig. Tidligere når jeg har hørt lignende, så har det handlet om at kigge på, hvad andre gør, og så gøre det samme for at opnå det, som de har opnået – WRONG! Vi kan ikke kopiere hinanden og så tro, at vi får præcis de samme resultater, for vores liv og vores personlighed kan umuligt være kopier af andre. I dagens afsnit deler jeg nogle helt konkrete eksempler med dig om, hvordan den nye indsigt har givet mig en helt ny tilgang til forandring.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - når du gerne vil skabe et ærligt og kærligt forhold til din økonomi

 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#143 - De to grundfølelser der styrer din økonomi

#124 - Invester i dig selv

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her