#143 - De to grundfølelser der styrer din økonomi

 

#143 - De to grundfølelser der styrer din økonomi:

Da jeg første gang hørte, at der ultimativt er to grundfølelser i livet – frygt og kærlighed – så synes jeg, at det var meget forsimplet. Indtil jeg begyndte at dykke ned i det, for hvis du følger en hvilken som helst følelse til sit oprindelsessted, så føler jeg virkelig, at den enten udspringer af frygt eller af kærlighed. Så hvad pokker har de to følelser med din økonomi at gøre – og hvordan styrer din ligefrem din økonomi? Det er præcis dét, som jeg vil tale med dig om i dagens afsnit, for det kan blive en herlig enkel rettesnor for din økonomi fremover.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - skab en ny version af din økonomi i trygt fællesskab

 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#142 - Den hemmelige forbindelse i din økonomi

#76 - Få overskud på din konto dag for dag

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her