#10 - Pension er ikke alles drøm

  

#10 - Pension er ikke alles drøm:

Nu rykker jeg virkelig ved noget, som er en af grundstenene i manges økonomiske overbevisning om, hvad man skal gøre med sin økonomi. Men en pensionsopsparing er ikke alles drøm, der er bare rigtig mange, der ikke tør sige det højt. Jeg tør godt, så i det her afsnit, giver jeg for alvor din hjerne en udfordring - eller to - med at vurdere, hvad der er det rigtige for dig. Bare fordi mange siger noget, er det ikke ensbetydende med at det er rigtigt. Vi troede også engang på, at jorden var flad. Come on. Det er tid til at gøre op med det gamle økonomiske mindset og begynde at bygge din egen personlige økonomi op omkring det, som betyder noget for lige præcis dig. 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du vil med på en ny økonomiske rejse

Lad dit budget være vejviseren til et nye forhold til dine penge

Følg mig på Facebook

Følg mig på Instagram

  

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#4 - Når det fornuftige ikke er det rigtige

#8 - Juster din økonomi når det er tid

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her