#8 - Juster din økonomi når det er tid

  

#8 - Juster din økonomi når det er tid:

Justering er super effektivt og med øjeblikkelige resultater i din økonomi, når du først slukker for autopiloten. Justering er ikke lig med at spare, men blot et udtryk for, at du har forstået, at når du vil noget andet - når din smag skifter - så er du nødt til at justere din økonomi, så dit fokus peger i den rigtige retning. Ellers ender du med at blive ved med at sidde og ønske dig alt muligt uden at der sker noget som helst. Og det er lige til at blive skør af og meget ked af det. Jeg deler også nogle af mine egne justeringer med dig som involverer skærebrætter og 5-stjernet hoteller. 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Find guldet i din økonomi, så du kan få mere af det DU vil have

Få styr på din gæld, så du ikke bliver ved med at straffe dig selv og din nattesøvn

Jeg skal SÅ meget have besked, når dit nye audio sessions produkt er klar (nap en gratis gave når du melder dig til mit nyhedsbrev)

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#7 - Det er billigt men koster dig kassen

#3 - Kviklån ikke værre end kassekredit

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her