Små skridt med stor betydning – skab et helt nyt forhold til din økonomi

 

Når du ved det,
kan du ændre det

  

Money Mindset Workshop er til dig, der ønsker et tættere og mere ærligt forhold til din økonomi. Til dig der har lyst til at tage magten tilbage over dine penge, så de ikke lever deres eget liv – uden dig.

 

Kan du genkende de her tanker om din økonomi og dine penge?

”Jeg aner ikke, hvor jeg skal starte...”

”Jeg har prøvet at ændre det tusinde gange…”

”Jeg er træt af at hænge fast i de samme mønstre…”

”Jeg ved ikke hvorfor jeg blive ved med at gøre det…”

 

 

 

 

 

Slow down to speed up

 

 

Jeg har set den igen og igen - og også mærket det på egen krop. Når jeg dropper tanken om, at det skal gå super stærkt og været stort, så begynder der FOR ALVOR kan komme flow i tingene.

 

Det kan virke SÅ ulogisk, at du skaber bedre resultater (med hvad end du ønsker at opnå) ved at sætte farten ned.

 

Men det er sandt ❤️

 

Det er præcis med det mindset, at jeg har skabt workshoppen til dig. Ét lille skridt ad gangen i 21 dage, så alle kan følge med.

 

Og lad mig lige understrege, at dét at sætte farten ned, ikke betyder, at det vil tage dig lang tid at skabe de resultater, du ønsker. Det betyder bare, at du sørger for at få hele dig med i processen, så det ikke kun er din hjerne og tid, der styrer dine økonomiske beslutninger fremover.

 

 

 

  

Jeg fik selv et ærligt forhold til mine penge
efter en kæmpe økonomisk nedtur

 

 

Jeg har selv prøvet at stå overfor at skulle tage et afgørende valg om enten at ændre mine tanker og mit forhold til mine penge dramatisk – eller for altid leve med, at der altid kun lige ville være nok til dagen og vejen.

 

En skattegæld på 180.000 kroner, der skulle betales inden for 10 dage, kunne have sænket min økonomi helt til bunds. Min mere end 10 års erfaring fra inkassobranchen, viste mig, hvordan de frygtbaserede følelser for penge sendte folks økonomi i en nedadgående spiral med lynets hast.

 

Da jeg først opdagede, hvor afgørende påvirkning vores følelser har på vores økonomi, begyndte jeg at arbejde med mit eget syn på penge. Jeg var fastbesluttet på, at en stor gæld ikke skulle ødelægge min økonomi for altid. Jeg nægtede at acceptere, at min økonomi skulle holde mig tilbage for at opleve de ting, som jeg drømte om.

 

Så jeg tog en beslutning, og jeg ønsker inderligt, at du gør det samme, hvis du har lyst til at få et kærligt forhold til dine penge og en økonomi, der støtter dig – både i hverdagen og med et livsfokus.

 

 

Det er pudsigt som simple ting kan have stor betydning og gøre,
at vi pludselig ser tingene i et helt nyt lys

 

 

Mit speciale er at gøre penge og økonomi til noget, som du rent faktisk har lyst til at have et personligt forhold til, så det bliver en naturlig og let del af din hverdag – ét skridt ad gangen.

  

 

 

 

 

Sådan foregår workshoppen: 

 

  • Workshoppen foregår online, så du kan deltage uanset, hvor du befinder dig.

  

  • Onsdag d. 20. januar 2021 modtager du en mail fra mig med en introduktion, der vil åbne dig op for nye tanker om håb og muligheder i din økonomi.

 

  • Hver dag i 21 dage får du en mail fra mig med dagens Money Mindset inspiration, som aktivt vil ændre dit fokus på din økonomi på bedste vis (det kan være en kort video, en lydfil, et spørgsmål eller noget helt andet)*

 

  • Det vil give mening for dig at tilmelde dig workshoppen, hvis du gerne vil inspireres til at tænke i nye retninger og måske få prikket til nogle overbevisninger, som kan ligge skjult. Det er mindsettet vi arbejder med i workshoppen, så ikke så meget opbygningen og indretningen af din økonomi på det basale plan – men mere en åbning af dine tanker og følelser i forhold til økonomi og penge.

 

  • Du skal bare have adgang til din mail og en computer for at kunne deltage i workshoppen.

 

  • Workshoppens indhold er nøje designet, så du ikke bliver overvældet – men alligevel vil kunne ændre dit mindset om din økonomi og dine penge mere end du kan forestille dig.

 

  • Og du er ikke alene: i alle 21 dage har du mulighed for at stille mig spørgsmål og dele dine tanker med mig via mail – uden ekstra beregning.

 

  • Din deltagelse på workshoppen er 100% anonym.

 

  

Jeg mener det: Du er ikke alene om dét her

 

Når du begynder at kigge på dine mønstre og overbevisninger, kan der dukke spørgsmål op, som du har lyst til at få svar på. Der kan også være nogle tanker, der melder sig – eller aha-øjeblikke, som du har lyst til at dele med nogen.

 

Derfor har jeg valgt at stille min mail, viden og støtte til rådighed i hele perioden på de 21 dage, så du trygt kan spørge mig om alt, hvad der vedrører din økonomi. Hvis du har brug for en opmuntring eller en fejring, så er jeg også klar på mailen til dig.

 

Jeg vil efter bedste evne forsøge at besvare alle mails inden for 24 timer på hverdage igennem alle 21 dage.

 

 

 

 

 

Resultatet af at deltage i workshoppen:

 

Det kan lyde utroligt at bare 21 dage skulle kunne transformere dit forhold til din økonomi – og jeg kan godt forstå det, hvis du tænker sådan. Hvis ikke jeg selv havde oplevet værdien af at tage ét lille skridt ad gangen, så hele dig kan følge med, så ville jeg også selv have tænkt, at der skulle mere til.

 

Men 21 dage er også 504 timer – eller 30.240 minutter. Og selvom jeg (trods alt) ikke forventer, at du aktivt arbejder med workshoppens indhold i alle døgnets minutter, så vil inspirationen alligevel flyde som en underliggende blid strøm igennem din underbevidsthed.

 

Når din underbevidsthed bliver påvirket, så bringer det tidligere oplevelser og overbevisninger frem i lyset, som kan have blokeret dig tidligere i dit forhold til dine penge. Du vil kunne opleve flere ”wauw-sådan-har-jeg-aldrig-tænkt-på-det-før” øjeblikke og nu give dig muligheden for at træffe bevidste valg – i stedet for ubevidst handlemønstre.

 

Det handler ikke om magi – men om et løfte til dig selv. Din egen kærlige accept af, at hvis du vil opnå en ændring, så skal der ske noget nyt.

 

En ny tanke.

 

En ny vinkel.

 

En ny løsning.

 

 

 

Er workshoppen noget for dig?

 

Er er nogle af de spørgsmål, jeg har fået fra jeres skønne mennesker derude om workshoppen, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at mærke, om workshoppen er noget for dig.  

 

 

Mit budget hænger egentlig meget godt sammen, så kan jeg få noget ud af at deltage på din workshop?

På workshoppen kommer vi til at arbejde med dit mindset  - altså dine tanker om din økonomi og dine penge - og hvordan dine tanker bliver til følelser. Meget ofte (hvis ikke altid) er det vores følelser, der styrer vores økonomi uden at vi helt er bevidst om det. På workshoppen vender vi det ubevidste til det bevidste, så du kan træffe de rigtige beslutninger for dig selv og din økonomi fremover.

 

 

Jeg lytter til din podcast og har fået rigtig meget ud af den i forhold til min økonomi - hvad kan workshoppen give mig ekstra?

Min podcast er det sted, jeg deler mine refleksioner med dig om livet, økonomi og penge. På workshoppen går vi dybere, så du får nogle konkrete spørgsmål og øvelser at arbejde med. Vi går fra undren til aha til at handle på det, som du lærer på workshoppen.

 

 

Jeg har været rigtig glad for dine 7 Money Makeover Tips på mail, så kan workshoppen give mig noget mere?

Mine Money Makeover Tips er super godt til at få dig i gang med at kigge aktivt på din økonomi. Hvis du godt kan lide formen på læring i mine tips, så vil du kunne lide workshoppen, hvor jeg netop tager udgangspunkt i én ting og dagen, så det er til at overskue. Fordi online workshoppen løber over 21 dage i perioden 20.01.21 - 10.02.21, så har jeg også bedre kunne forholde mig til ugedagene og hvilke øvelser, der giver mening hvornår. Og 21 dage skaber også tid og plads til, at du kan fordybe dig i øvelserne og spotte de blinde vinkler, du kan have i forholdet til dine penge.

 

 

Måske ved jeg "for meget" allerede, så hvad er niveauet på workshoppen?

Workshoppen er for alle, der er nysgerrige og gerne vil inspireres til at tænke i nye retninger og måske få prikket til nogle overbevisninger, som kan ligge skjult. Det er mindsettet vi arbejder med i workshoppen, så ikke så meget opbygningen og indretningen af din økonomi på det basale plan – men mere en åbning af dine tanker og følelser i forhold til økonomi og penge. 

 

 

Kan man se indholdet i workshoppen når man har tid eller er der bestemte tidspunkter? 

Du kan se workshoppens indhold lige når det passer dig. Det eneste du ikke har adgang til efter d. 10.02.21, hvor online workshoppen slutter, er muligheden for mine personlige rådgivning via mail som er inkluderet i prisen så længe workshoppen løber i perioden: 20.01.21-10.01.21. Muligheden for min personlige rådgivning som en del af workshoppen er blot et ekstra tilbud, så altså ikke noget, som er nødvendigt i forhold til indholdet i workshoppen.

 

  

Har man adgang til materialet i workshoppen fremover?

Ja. Når du har tilmeldt dig workshoppen så er dine egen personlige adgang til workshoppens indhold altid åben.

 

 

Hvor meget tid kræver det hver dag - sådan cirka?

I virkeligheden afhænger det mest af, hvordan du foretrækker at lære nyt. Nogle går direkte til øvelserne, nogle summer lidt på deres svar og andre gange kan det være en kombination. Hvis vi taler aktiv tid på øvelserne, så vil det gennemsnitligt nok være ca 15-20 minutter pr dag.

 

 

 

Hvis du sidder med spørgsmål, som du ikke har fået svar på i den her mail, så send endelig en mail til mig på info@kenddinepenge.dk

 

Jeg vil meget hellere have, at du træffer et bevidst valg om workshoppen er noget for dig, for så bliver det SÅ meget bedre for dig at deltage.

 

 

 

 

  

Hvad koster det at deltage i workshoppen?

 

Hvis du tilmelder dig workshoppen senest d. 10. januar 2021, så sender jeg dig et GRATIS eksemplar af min nye bog ”Money Makeover Mindset – skab et liv med penge nok”, som vil være den perfekte kombination til et nyt forhold til din økonomi.

  

Din deltagelse i workshoppen koster => 495 kroner

 

 

Medlemspris i Dare to Dream Club => 395 kroner*

*) Hvis du er medlem af Dare to Dream Club, så har du allerede fået en mail om det gode medlemstilbud.

  

 

Tilmelding

Hvis du har lyst til at deltage i workshoppen, skal du blot tilmelde dig senest onsdag d. 20. januar 2021 inden kl. 14:00.

 

Når du har bestilt din plads på online workshoppen, så er du helt automatisk tilmeldt og skal ikke foretage dig andet end at være klar til få et helt nyt fokus på dine penge og din økonomi.

   

>> En plads til mig tak – jeg er så spændt på at komme i gang <<