#93 - Kuren mod økonomisk utålmodighed

  

#93 - Kuren mod økonomisk utålmodighed:

Tidligere troede jeg, at det var lidt fedt at være utålmodighed – som et tegn på, at jeg ville noget med mit liv og havde et særligt drive. Lige indtil jeg hørte dén her sætning, som øjeblikkeligt prikkede hul i ballonen med den illusion: utålmodighed handler om frygt. I dagens afsnit taler jeg om, hvordan økonomisk utålmodighed kan overvælde dig, så du ender med ikke at gøre noget selvom du ønsker dig alverdens ting og oplevelser. Jeg taler også om, hvordan du kommer videre, hvis du sidder fast på dét mentale fluepapir.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Skræddersy dit eget online kursus – kom i gang allerede i dag

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#92 - Din økonomiske læringsrejse

#71 - Taknemmelighed er værdifuld i din økonomi

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her