#91 - Saml på oplevelser i stedet for penge

  

#91 - Saml på oplevelser i stedet for penge:

Nogle gange kan vores økonomi komme til at fylde så meget i vores hverdag, at vi glemmer at opleve livet. Jeg er selv i gang med at genoplive min trang til oplevelser og eventyr, som alt for længe har siddet på bagsædet og tålmodigt ventet på min opmærksomhed. I dagens afsnit deler jeg mine nylige indsigter med dig og giver dig eksempler på de mange forskellige varianter af oplevelser, som livet tilbyder os hver eneste dag.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Step by Step - enkle onlinekurser der bringer dig hele vejen i mål

Light Up Sessioner - når du vil gøre plads til flere oplevelser i dit liv

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#90 - Bring lidt luksus ind i hverdagen

#77 - Eventyret i din økonomi

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her