#70 - En personlig hilsen fra mig til dig

  

#70 - En personlig hilsen fra mig til dig:

I stedet for at du skal gætte dig til, hvem der egentlig sidder her bag podcasten og taler til dig hver uge, så har jeg lyst til at dele lidt om mig selv med dig. I dagens afsnit giver jeg dig et indblik i, hvordan mit liv ser ud og hvilke indsigter jeg har gjort mig undervejs - og stadig gør mig hver eneste dag. Jeg tror på at livet er en evig rejse, så nu kommer du med på en del af turen.

 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Light Up Sessioner - min personlige guidance til dig om din egen vej videre

Dare to Dream Club - et trygt sted for dig at skabe et kærligt forhold til din økonomi

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#69 - Genfind dine styrker i fortiden

#4 - Når det fornuftige ikke er det rigtige

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her