#47 - Når du snoozer din økonomi

  

#47 - Når du snoozer din økonomi:

Måske kender du det selv - det her med at snooze vækkeuret om morgen? Jeg bemærkede et mønster hos mig selv, som var ret interessant og også virkelig irriterende. Det samme sker ofte med vores penge og i vores økonomi. Vi bliver ved med at gentage og udsætte, selvom vi gerne vil have en forandring. Og det er præcis derfor, at jeg har lavet dagens afsnit, for jeg har fundet en løsning på mit snooze problem, som jeg har lyst til at dele med dig. Måske kan du bruge løsningen til at få hul på et kærligt forhold til din økonomi, så I sammen kan opnå de ting, som du ønsker dig.
 

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Mindset bogen – skab et liv med penge nok

Light Up sessioner – når du er klar til at komme videre

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#46 - Accepter din økonomiske virkelighed

#27 - Dine indre sabotører

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her