#33 - Vær realistisk og giv slip

  

#33 - Vær realistisk og giv slip:

Jeg har selv flere gange i mit liv stået over for de her livsspring, som kan forvandle selv de sødeste sommerfugle i maven til blodige vampyrflagermus. Og jeg kan ærlig sige, at det ikke føles som om, at det bliver nemmere for mig fra spring til spring. Det siger jeg i bedste mening for at lade dig vide, at det er okay, hvis du også har det sådan. Derfor jeg også lyst til, i dagens afsnit, at give dig to meget vigtige indsigter, som har gjort det nemmere for mig at acceptere, at vores udvikling og tillidsspring er en blanding af mylderbæ, frygt, kærlighed for begejstring – og så alligevel finde modet til at springe.

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Money Makeover Mindset bogen – skab et liv med penge nok

Light Up Sessioner – når du er klar til at slutte fred med din økonomi

  

Andre afsnit du kan hygge dig med:

BONUS - Light Up Sessioner

#32 - Brug 48 timers reglen først

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her