#165 - Slip den falske tryghed i din økonomi

 

#165 - Slip den falske tryghed i din økonomi:

En skøn lytter skrev til mig for nylig og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at tale om, hvad der sker, når vi har svært ved at give slip på kassekreditten. Og det fik mig til at tænke på, hvordan vi kan tro, at noget er en tryghed i vores økonomi – selvom det faktisk er en økonomisk afhængighed. I dagens afsnit dykker jeg ned i de falske trygheder, der kan snige sig ind i din økonomi – helt uden at du opdager det.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - skab en tryg hverdagsøkonomi

 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#164 - Illusionen om penge

#110 - Giv slip på skammen over din økonomi

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her