#163 - Tag frygten ud af din økonomi

 

#163 - Tag frygten ud af din økonomi:

Det er desværre ret normalt at vi mærker frygt i forhold til vores økonomi. Et nyt medlem af min gratis Facebook gruppe Skab et liv med penge nok skrev til mig: Jeg har sindssyg dårlig energi på alt med penge og at ALT omkring det virker uoverskueligt. Og jeg forstår det virkelig godt – for vi har nærmest ikke lært andet. I dét her afsnit kigger vi frygten lige i øjnene og jeg giver dig vejen til, hvordan du kan tage hul på et helt nyt forhold til din økonomi, der er baseret på ærlighed og tillid.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - skab en tryg og ærlig økonomi

 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#162 - Forvandlingen i din hverdagsøkonomi

#43 - Når det forkerte er det rigtige

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her