#149 - Hvis du huskede at du skal dø

 

#149 - Hvis du huskede at du skal dø:

Jeg kan mærke, at jeg næsten har brug for at komme med en disclaimer om, at titlen lyder mere dramatisk end den er, men det ville være løgn. Udfordringen er, at vi i virkeligheden er r*v dårlige til at forholde os til det eneste 100% sikre her i livet – at vi skal dø en dag. Dagens afsnit udspringer egentlig af en LIVE session, som jeg holdt i min medlemsklub for et par uger siden, hvor jeg talte om, hvordan vores tanker om vores arbejdsidentitet og andres formodet mening om dit liv, virkelig kan lave ballade – både i din økonomi men også dit liv generelt. For hvis du huskede, at du skal dø, så ville der være ufattelig mange ting, som du øjeblikkeligt ville stoppe med at bekymre dig om – også i din økonomi. Og det er præcis det, som jeg vil tale med dig om i dagens afsnit.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - indret din økonomi så den passer til dig

 

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#148 - De 3 ingredienser enhver forandring indeholder

#83 - Zoom ind og ud i din økonomi

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her