#140 - Spørgsmål og svar til budgettet

 

#140 - Spørgsmål og svar til budgettet:

Jeg spurgte mine følgere: Hvis vi to havde en privat samtale om dit budget, hvilke 2 ting, ville du så spørge mig om? Dagens afsnit er et udvalg af spørgsmål og mine svar, så du måske også får besvaret noget af dét, der rumsterer hos dig. Og forhåbentlig kan dagens afsnit også være med til at forstærke lysten til at komme mega godt fra start med en helt ny økonomi i 2023.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Budget Ekspeditionen 2022 - send mail og tilmeld dig her

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#139 - Fra straf til gave med købestop

#88 - Derfor virker det ikke

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her