#129 - Afhængig af økonomiske udfordringer

 

#129 - Afhængig af økonomiske udfordringer:

Dagens emne er ét som jeg møder igen og igen hos mine kunder og i mine omgivelser. Det sker så ubevidst, at du ikke engang lægger mærke til det, når du er afhængig af økonomiske udfordringer. Måske kan du endda føle dig særlig uheldig, når det kommer til penge og din økonomi, fordi der altid kommer en ekstra regning, lige som du har modtaget lidt ekstra penge. Følelsen af aldrig helt at kunne komme ovenpå økonomisk, kan også være et af kendetegnene på, at du måske – helt uden af vide det – er blevet afhængig af økonomiske udfordringer. Og fordi jeg elsker at kaste lys på alt det, som vi kan have svært ved selv se i vores økonomi, så glæder jeg mig særligt meget til dagens emne.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Book en Light Up Session - når du er klar til at tage magten tilbage over din økonomi

Få din gratis budgetskabelon - giv dig selv lov til at få overblikket i din økonomi, så du kan øge din økonomiske selvtillid

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#128 - Når rigdom bliver kedeligt

#20 - Det glemte guld

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her