#127 - Stop din indre lommeregner

 

#127 - Stop din indre lommeregner:

Hos mine kunder, i mine omgivelser og hos mig selv har den indre lommeregner være særlig aktiv på det seneste. Måske kender du det selv: At du regner og regner og regner – igen og igen for at være helt sikker på, at tingene ser ud, som du tror. Der er absolut intet galt med at regne – bare det ikke bliver manisk for det leder os ofte direkte videre til frygten, som kan lamme os i vores økonomi. Jeg glæder mig til at folde det her emne ud for dig i dagens afsnit af Penge-Tanken, så du trygt kan stoppe din indre lommeregner.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Light Up Sessioner – når du gerne vil have styr på tankerne og ro i maven

Dare to Dream Club – rådgivning og inspiration i skøn forening

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#126 - Din økonomiske identitet

#20 - Det glemte guld

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her