#123 - Gør mindre og få mere

  

#123 - Gør mindre og få mere:

Jeg fik mig en ordentlig lærestreg for et par uger siden. Én af den slags der tvinger dig til at se på dit liv i et nyt lys. Forandring kræves. For lang tid siden hørte jeg sætningen: Slow down to speed up. De ord var så kontrastfyldte for mig, for hvor ville det dog være skønt, hvis jeg rent faktisk kunne sætte tempoet ned og så få mere ud af livet – det var bare svært at tro på. Vi er så hjernevaskede til at tro, at vi konstant skal brage derudad med 120 timen for ikke at komme bagud. Men hvad nu hvis vi rent faktisk kunne få mere ud af det hele ved at gøre mindre? Det er præcist det, som jeg vil tale med dig om i dagens afsnit.

 

Sådan kommer du videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - inspiration der forandrer din økonomi

Money Makeover Mindset bogen - indret din økonomi som du ønsker det

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#122 - Forskellen på nemt og enkelt i din økonomi

#96 - Lev dit liv uansvarligt

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her