#118 - 5 myter om økonomisk flow

  

#118 - 5 myter om økonomisk flow:

Min rebelske side titter til ekstra frem i den her tid kan jeg mærke. Du véd, den side der ikke gider så meget p*s, når det kommer til rent faktisk at gøre noget ved tingene. Dén side, der er helt med på, at vi kan sidde og spørge os selv "kan det overhovedet betale sig", uden at vi helt selv har defineret, hvad de ord egentlig betyder for os, herfra og til evighed - uden at der sker en fløjtende fis. Medmindre vi bliver så trætte af at blive siddende, at vi rent faktisk rejser os og begynder at gøre noget ved det. Måske er det årstiden med et nyt dugfrisk år på vej - i hvert fald fik jeg lyst til at sætte en pæl igennem nogle at de mest hyppige udsagn, jeg har hørt og stadig hører i mine omgivelser og fra mine kunder.

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#117 - Lad din irritation vise dig vejen

#95 - Så meget er du værd

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her