#116 - Accepter dine økonomiske svagheder

  

#116 - Accepter dine økonomiske svagheder:

Vi har dem alle sammen – vores egne svagheder – og det siger jeg ganske kærligt ment. For mig er en økonomisk svaghed blot et område i vores liv, hvor vi har svært ved at sige nej eller lade være – og som koster os penge. Igennem tiden har jeg talt med mange mennesker om deres svagheder og nogle af dem deler jeg med dig i dagens afsnit. Og så taler jeg også om, hvordan accepten af dine økonomiske svagheder, kan have en positiv effekt på din saldo i din netbank.

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Money Makeover Forløbet - når du er klar til en økonomisk forandring

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#115 - Økonomiske udvidelser og sammentrækninger

#89 - Ny tidsalder kalder på nyt mindset

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her