#102 - Hvilket lån skal betales af først

  

#102 - Hvilket lån skal betales af først:

Det har været et af de mest spurgte spørgsmål fra mine kunder igennem tiden, så det fortjener da helt sikkert at få sit eget afsnit. Spørgsmålet lyder ofte sådan her: Hvordan kan det bedst betale sig for mig at betale mine lån af? Hvis du sidder og tænker ”Afhænger det ikke af alt muligt i hver enkelt situation?”, så vil mit svar være ”Jo, men der er to pejlepunkter du kan bruge til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dig”. Og det er præcis det, som jeg vil tale med dig om i dagens afsnit. Du får også mit bud på forskellige måder at betale dine lån af på, så du kan mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig.

 

Links fra afsnittet - så du kan komme videre:

Støt podcasten her - det vil betyde meget

Dare to Dream Club - skab et solidt forhold mellem dine følelser og din økonomi

 

Andre afsnit du kan hygge dig med:

#101 - Når du spillet småt

#80 - Frygten for at gå glip af noget

 

Støt Penge-Tanken:

Hvis du har lyst til at støtte Penge-Tanken, kan du gøre det med 20 kroner om måneden. Pengene bliver trukket automatisk fra din konto hver måned - og jeg vil med glæde fortsætte med at give dig inspiration i min reklamefri podcast - klik her hvis du ønsker at støtte Penge-Tanken

 

Få besked om nye afsnit - abonner på Penge-Tanken:

Apple Podcast - klik her

Google Podcasts - klik her

Spotify - klik her