HANDELS- og LEVERINGSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af Kend Dine Penge ApS, Rødovrevej 323A, 2610 Rødovre, CVR-nr. 31169151.

KONTAKT
Du er velkommen til at kontakte mig:
E: info@kenddinepenge.dk
T: 39 99 09 90

BETALING
Du kan betale med VISA, VISA Electron og MasterCard. Straks efter købet, modtager du mail med ordrebekræftelse. Hvis du har købt et digitalt produkt, vil beløbet blive hævet fra din konto, samtidig med at du modtager produktet pr. mail. Hvis du har købt ét af mine rådgivningsprodukter, vil beløbet blive hævet fra din konto, når forløbet starter.
 

LEVERING
Ved køb af rådgivningsprodukter, kontakter jeg dig pr. mail inden for 24 timer på alle hverdage for at aftale vores første møde.
Digitale produkter leveres straks efter køb pr. mail med et link, hvor du kan downloade filerne.
 

PERSONLIGE OPLYSNINGER
Du skal afgive personlige oplysninger i form af navn, adresse og mailadresse, så jeg kan sikre mig korrekt levering af det, som du har købt hos mig.

Dine personlige oplysninger bliver opbevaret fortroligt og sikkert og vil aldrig blive udleveret til tredjepart.

Jeg er dataansvarlig hos Kend Dine Penge ApS. Hvis du ønsker adgang til dine personlige oplysninger, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder under ”Kontakt”, hvorefter du hører fra mig hurtigst muligt.

Cookies bliver udelukkende brugt til at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv samt genkende dig, hvis du kommer ind på hjemmesiden igen, for at gøre besøget så nemt for dig som muligt. Det er vigtigt for mig at understrege, at der ikke gemmes personfølsomme oplysninger i cookies. Du vil altså altdi blive bedt om at indtaste din adgangskode for at få adgang til din konto.
 

KURSER VIA AOF & FOF
Jeg afholder kurser hos AOF og FOF. Når du tilmelder dig og køber et kursus via AOF eller FOF, er det deres betingelser for betaling, afmelding og tilbagebetaling, der er gældende.
 

RETTIGHEDER
Alle rettigheder til kurser, events samt fysiske og digitale produkter tilhører Kend Dine Penge ApS.

Alle produkter er personlige, og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet.
 

PRISER & GEBYRER
Når du handler hos mig, betaler du ingen betalingsgebyrer og alle priser er inkl. moms.
 

FORTRYDELSE
Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder fortrydelsesretten.

Ved køb af rådgivningsprodukter har du 14 dages fortrydelsesret, forudsat at vi ikke har holdt det første møde inden for 14 dage efter købet. Har vi holdt det første møde sted inden 14 dage fra købet, vil en eventuel godtgørelse beregnes på baggrund af den allerede brugte tid inklusiv eventuel forberedelse.

Fortryder du køb af et rådgivningsprodukt inden 14 dage, og vi ikke har haft vores første møde, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder under ”Kontakt”, og du vil straks få alle pengene tilbage.

Ved kurser via AOF eller FOF, er det deres betingelser for fortrydelse, der er gældende.
 

REKLAMATION
Hvis du mener, at du ikke har fået, hvad der stod beskrevet om produktet på hjemmesiden ved købets gennemførsel, så kontakter du mig blot via én af de nævnte muligheder under ”Kontakt”, og jeg vil straks muligt kontakte dig for videre dialog.

Alle reklamationer behandles iht. Købelovens regler.
 

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - Online Dispute Resolution. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@kenddinepenge.dk